Відома телеведуча, зірка програми про подорожі "Орел і Решка" і фіналістка "Танців з Зірками" Леся Нікітюк поділилася в Instagram сексуальним знімком. Правда, на смішному тлі. На фото дівчина в бархатному піджаку під яким виразно проглядається відсутність спідньої білизни, варто в туалеті і, дивлячись у дзеркало, запитує в тексті коментаря, чи готові її фанатки до "Чорної П'ятниці".

Фолловери відразу відзначили пристрасний погляд шоу-діви, порівнюючи її з тигрицею, то з "молодої вовчицею" Олега Винника.

"З погляду видно, що #чернаяпятница настала, куди на закупи, дівчата?", - підписала грайливий знімок знаменитість. Зазначимо, Никитюк позує в туалеті, при цьому одягнена вона досить дивно. Дівчина постала в піджаку на голе тіло і колготках у чорний горошок.
Зазначимо, передплатникам дуже сподобався даний знімок, і вони закидали телеведучу приємними коментарями і компліментами. "Погляд як у пантери, сексуальна", "Молода вовчиця! Красуня, що тут додати?", "Дуже личить чорний оксамит! Прям чудово виглядає!", "Леся як завжди красуня, фігура проста бомба, бажаю успіхів у всіх справах", "Я так довго чекав ось саме таке твоє фото, в піджаку на голе тіло, але навіть не думав, що це буде так круто!" , "Хмельницька Тігріца", "найчарівніша і найпривабливіша ведуча! Успіхів і удачі в житті і в роботі!!", "Лесичка, ви класна дівчина!!!"

"Знай.uа" писав, що Лесю Никитюк насильно відправили заміж. Фолловери повідомили, що Лесю час мати своїх дітей. Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість влаштувала цілу фотосесію з милим вихованцем - собачкою породи вест-хайленд-уайт-тер'єр на прізвисько Рафчик. Так, артистка позувала в довгому білому пишному платті, затишному светрі і масивних черевиках.

❤️", - лаконічно підписала кадр Никитюк. Фолловери не пройшли повз: "Пора заміж і діток!!!", "Леся, який ніжний та гарний образ)", "Краса!!! І Ви, і Рафчик! 🤗", "Така фотка амфосферная, затишна 😇😻", "Леся, пора фотки зі своїми дітками викладати, а ти з собачками играешся і сюсюкаешся", "Який чарівний образ, легкий і повітряний

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".