У артиста чарівна зовнішність, а завдяки своєму неординарному таланту, він швидко домігся успіху. У 2000-х Євген став зіркою шоу-бізнесу, прийшовши в нього з КВН. Зараз випуски «Вечірнього кварталу» важко уявити без нього. Особливо глядачам полюбилися його образи Віталія Вульфи, Адольфа Гітлера, Стіва Джобса і Віталія Кличка.

Біографія

День народження Євгена 7 квітня 1983 г. А батьківщина - селище Ківшарівка в Харківській області. Він народився в родині працівника котельні та виховательки дитячого садка. У 5-річному віці з родиною переїхав до Алчевська. Так як в місті особливо зайнятися було нічим, Євген з братом часто грали прямо в квартирі в футбол. За його словами тоді у них не було відеомагнітофона, а кольоровий телевізор купили тільки в 1989 році, але про своє дитинство Євген відгукується добре.

Після покупки телевізора, він займав Женю надовго. Хлопчик хотів танцювати і співати пісні, як популярні артисти на екрані. Тому він пішов в музичну школу вчитися грати на саксофоні. З 3-го класу хлопчик грав в капусниках і читав вірші, так він використовував свою творчу енергію. Мрією Жені було, щоб його показали по телевізору. Майбутній артист був упевнений, що якщо стати відомим, то відразу будеш жити по-іншому.

Євген Кошовий в дитинстві

Як і багато батьків того часу, батьки Жені не схвалювали його творчість і хотіли, щоб він працював на металургійному заводі, як і інші чоловіки в сім'ї. Після закінчення школи №6 у 2000-му, Євген все ж вирішив йти в артисти.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

З Луганського коледжу культури він і починає свою діяльність, як актор. Курсом керував Михайло Голубович, народний артист України, і на ньому було п'ятнадцять чоловік. Ще на першому курсі женю взяли в колледжевскій КВН.

Кошовий в молодості

Після цього на нього звернули увагу квн-щики більш високого звання. А в 2001 році команда з Луганська «Ва-Банк» взяли Кошового виступати у Вищій Лізі в Москві. І ось з цього починається його справжня кар'єра. Протягом 4-х років Євген входить в «Ва-Банк», разом з групою їздять на виступи, на одному з них він і познайомився з криворіжцями з «95-го кварталу». Якраз в той час хлопці хотіли створити свій розважальний проект. Зеленський оголосив, що вони створюють «Студію»Квартал-95»» і через рік, покликали Женю грати з ними.

Тоді Кошовий вже був наголо поголений. Свою довгу шевелюру Женя збрив ще за часів КВК, щоб зіграти роль Олександра Розенбаума. В результаті імідж так і прилип до нього. Зараз Кошовий продовжує виступати в «Вечірньому кварталі» і підтримує співпрацю з Володимиром Зеленським по багатьох проектах. Наприклад, входить до складу журі «Ліги сміху 4», а також знімається у фільмі «Я, Ти, Він, Вона», це романтична комедія.

Євген з волоссям

Сім'я

Батька Євгена звуть Віктор Якович, він народився в 1946 році і працював на заводі інженером, але в квітні 2014 помер. Маму артиста звуть Надія Іванівна, раніше вона була вихователем в дитячому саду, а зараз пенсіонерка, 1954 року народження. Також у Кошового є старший брат Дмитро (1976 р н.), працює електриком.

Дружина Євгена народилася в 1985 році, звуть Ксенія, вони познайомили в 2005 році в клубі «Арена». Ксені закінчувала московську балетну школу і танцює в балеті «Фрідом». У 2013-му вона брала участь в кліпі «Сумасшедшая» EL Кравчука. Також дівчина розвиває свій бренд одягу для дітей.

Особливим членом своєї сім'ї Євген вважає тещу і каже, що вона - його найкраща подруга.

У пари є двоє дочок Варвара (15.01.2008) і Серафима (10.09.2014). Старша дочка в 2016 році взяла участь в дитячому варіанті «Розсміши коміка», навіть виграла приз в 20 тис. Гривень. Але Катерині Осадчій в «Світському житті» сказала, то збирається віддати їх в допомогу для дитячого будинку. Також дівчинка брала участь у третьому сезоні Голос. Діти. Варвара увібрала в себе всі творчі амбіції батьків, вона хоче бути і актрисою, і співачкою, і балериною, і танцівницею.

Євген Кошовий з сім'єю

Кар'єра

Спочатку артиста запримітили ще в коледжі і він виступав в КВН від команди «Ва-Банк». З 2004-року він став учасником колективу Студія «Квартал 95», а з лютого 2005-го вже виступав в шоу «Вечірній квартал». Шоу надзвичайно популярно, тому що піднімають і висміюють в основному політику. Вони перевтілювалися в різних політиків, пропонували свою реакцію на події в світі і в Україні. Кожен учасник має свою галерею образів. Кошовий зображував Леоніда Черновецького, Олександра Турчинова, Віктора Януковича молодшого, Олега Царьова, Віталія Кличка. Кожна з цих ролей дуже тонко передавала характер реальних персонажів в політичній сатирі.

«На «Квартал»ходять тільки адекватні, ті, хто здатний посміятися над обставинами і над самим собою. Це стосується всіх: і політиків, і даішників ...», - каже комік про свої монологи.

Кошовий із Зеленським у шоу Вечірній квартал

Кошовий також розвивається і як кіно-актор, і на телебаченні. Він веде проекти «Розсміши коміка», «Вгадай ящик», «Україна вставай», бере участь в «Бійцівському клубі», «Лізі сміху», «Чисто News». Шоу транслюють телеканали «1+1» і «Інтер».

Лисий настільки всім сподобався, що його участь у фільмах і серіалах стало величезним подарунком для фанатів. Він знімався в таких фільмах як: «Службовий роман: Наш час», «8 перших побачень», «8 нових побачень» разом з колегою Володимиром Зеленським. У цих фільмах також грали Віра Брежнєва та Світлана Ходченкова. Також Євген знімався і в серіалах: «Дуже новорічне кіно, або Ніч у музеї», «Як козаки», «1+1 вдома. Новий рік»,»1+1 вдома. 8 березня»,»Слуга народу».

Кошовий на зйомках Я, ти, він, вона

У Студії «Квартал 95» Євген наймолодший, але тільки у нього одного є акторська освіта. А ще серед них він найвищий, його зріст 192 см.

Цікаві факти і чутки

Євгена Кошового недавно стали звинувачувати в тому, що він пропагує російську мову, після одного з інтерв'ю, де він говорив про Україну і мовну проблему. Також говорили, що він ображав українців і взагалі сепаратист. Що насправді надумане перебільшення його накипілих слів. Після цього Квартал 95 опуліковали тизер до «Слуги народу»з приводу цієї проблеми, і це було більше схоже на захист Кошового.

В інтерв'ю було питання про те, що найбільше виводить його з себе. Відповідь Жені була простою «Бісить, коли всі кричать: Вивчайте українську мову». Артист сказав, що він відмінно знає українську і майже досконально. Але проблема зовсім не в мові, а в людях, які придумують з цього проблему. За словами артиста він прожив 15 років на Донбасі і все життя розмовляв по-російськи, при цьому у нього є український паспорт, він громадянин України і до того ж патріот, тому вважає, що неважливо якою мовою він розмовляє. Найбільше дратує коли кажуть: «Кажеш по-російськи - валіза - вокзал - Росія». Такі псевдопатріоти, які тільки викаблучуються українською мовою, дуже сильно дратують. До того ж артист відзначив, що «половина уряду не знає української мови і говорить з незрозумілим угорсько-болгарським акцентом».

Слуга народу 3 новий тизер

Така заява обурила фанатів, які вважають що в побуті він може розмовляти будь-якою мовою, але під час виступів зобов'язаний говорити по-українськи. І взагалі, публічні люди не дозволяють собі такі різкі висловлювання.

Євген Кошовий приєднався до зіркової команди «Федерація боксу України». Її створили, щоб популяризувати спорт і особливо бокс в нашій країні, підтримати національні збірні перед стартами. Тому запустили акцію «Команда зірок». У цій команді беруть участь знаменитості, яких особливо любить сучасна молодь: актори і артисти, шоумени і співаки, просто відомі українці, які можуть своїм прикладом допомогти українським підліткам вибрати здоровий спосіб життя і регулярні заняття спортом. Найпершим учасником цієї команди став Олег Вінник.

Євген Кошовий приєднався до «Команді зірок»

Євген Кошовий, незважаючи на свою популярність, прекрасно пам'ятає, коли не міг дозволити собі пообідати в кафе. І не забуває про це ні на секунду. Намагається так виховувати і дітей. Пояснює, що гроші потрібно заробити працею, вони з неба не впадуть. Коли він дає Варі вибір між лялькою і буханцем хліба, дівчинка вибирає хліб, чому артист дуже радіє.

За його словами, коли він ще був студентом в Луганську, то крім стипендії максимум в 60 гривень, мама давала йому ще 20 грн. в тиждень. Хоча і це було небагато в 2000 році для студентів. Часто хлопець приїжджав з дому на навчання та іноді вже на наступний день ці гроші у нього закінчувалися.

Вихід з таких ситуацій був у багатьох хлопців в гуртожитку один і той же. Влаштовували «день сарани». На 5-му поверсі жили півтори сотні дівчат, а на 4-му 30 хлопців. Так що хлопці, як грабіжники, надягали панчохи на голови, ногами відкривали двері до них і швиденько, поки ніхто нічого не зрозумів і не почав бити, хапали все, що можна. Це могли бути навіть такі прості речі, як сметана, крупа, картопля або яйця. До речі про останнє. Євген каже, що в гуртожитку йому довелося спробувати омлет з 52 яєць.

Кошовий в студентські роки

В одному з інтерв'ю Кошового запитали, як він думає, чи подобаються політикам їх пародії і те, як Квартал показує їх на сцені. Кошовий відповів, що думає, що Валерії Гонтаревій такі речі не цікаві в принципі, у неї є більше інших справ, ніж обговорення гри акторів. А ось про Черновецького Кошовий відгукнувся цікаво. Він розповів, що коли Черновецький приходив на виступи Кварталу, то концерт відразу ставав на годину довше. Леонід Михайлович виходив на сцену Палацу «Україна», танцював і співав разом з Оленою Кравець. А ось з приводу одного зі своїх героїв Віталія Кличка, Кошовий висловився так: «Ну, слухайте: Кличко є Кличко. Якщо у нього є почуття гумору, він прекрасно розуміє, про що я.»

Черновецький в посольстві Ізраїлю | Квартал 95

У Євгена Кошового є і шкідливі звички. Одна з них - він гризе нігті, особливо під час футболу. Женя вважає, що інші шкідливі звички, такі як куріння і алкоголь повинні бути в міру. Він не зловживає ні тим, ні іншим, але й не говорить, що веде ідеально здоровий спосіб життя.

Євген збирав на свою машину Dodge Charger SRT 2014 дуже довго, хоча вона і не наддорога. А за квартиру в Києві все ще виплачує кредит. Кошовий вважає, що він не мільйонер, тому робить все, як звичайні люди: бере іпотеку, потім виплачує.

На початку кар'єри у Євгена Кошового була зоряна хвороба. «Це дуже страшна хвороба, яка проявлялася у всьому.». За словами Євгена, він говорив з іншими людьми, як з нижчою расою. Після першого ж показу по телевізору одразу вирішив, що став Богом. Але тоді він був ще дуже молодий, усього 18 років. В один момент, який Женя не забуде ніколи, друзям його поведінка набридла і вони сказали «Гаразд, живи як хочеш». В результаті артист залишився один. Після цього він зрозумів, що сидіти самому з пляшкою самогону - погана перспектива, зміг задушити хворобу, переступив через себе і пішов вибачатися за свою поведінку. Після цього, зоряна хвороба йому більше не набридала.

Євген Кошовий на сцені

Особисте життя

Артист любить говорити про сімейне життя, але деякі моменти все ж вважає занадто особистими і намагається про них замовчувати. За його словами це була любов з першого погляду. При цьому Кошовий подумав: «Ось це так! А чого це вона не звертає на мене уваги?!». Його майбутня дружина Ксенія виступала з танцювальним колективом «Freedom». І познайомилися вони під час одного з таких виступів. Женя і Ксенія одружилися в 2007 році, але повінчалися тільки ерез 10 років. Журналісти часто приходять в заміський будинок подружжя. Його Євген називає своїм жіночим царством або гаремом, так як крім нього в ньому живуть дружина, теща і дві дочки: Варвара і Серафима.

Кошовий з дружиною

Саме подружжя кажуть, що весь секрет їхнього сімейного щастя у відношенні один до одного з розумінням і розумний розподіл обов'язків. Його дружина жартує, що Євген заробляє гроші, а вона розпоряджається зарплатою. Коли є час, пара намагається частіше подорожувати. Тоді Кошовий може приділити час своєму хобі - фотографії. Але у нього є й інше захоплення, автомобілі. Часто і творчі, і сімейні фотографії Євген постить в Інстаграм.

Через особливості роботи майже кожен Новий рік подружжя зустрічають порізно. Це вже стало для них новорічною традицією. Дружина з дочками прикрашають будинок і накривають стіл, в цьому їм допомагає її мама, яка теж живе з ними. Але друзів зазвичай не запрошують, тому що все ж вважають це сімейним святом.

Дружина і дочки Кошового

На зимові канікули іноді викликають всіх трьох бабусь і залишають дочок на них, а самі можуть поїхати відпочити. Хоча Ксенія більше любить відпочивати влітку. Пара дуже цінує такі моменти, коли можуть побути удвох і насолодитися відпусткою.

«Є два варіанти: коли тато вдома, всі ходять навшпиньки, бо він відпочиває або думає над своєю роллю, а може, дивиться футбол. Або навпаки: ну, нарешті, тато вдома: зараз і полку приб'є і газон у дворі постриже.»

«Коли тато приходить додому зі зйомок о п'ятій ранку, то, звісно, татові треба поспати, і ми намагаємося не шуміти і ходити по будинку тихіше. Але якщо тато прийшов додому о шостій вечора і може приділити дітям увагу, то, звичайно, вони на нього вішаються.»

Кошовий з сім'єю на відпочинку

Як батько Євген Кошовий суворий, але по справедливості. Хоча частенько і балує дітей. Він може легко зруйнувати весь порядок і дисципліну, яку його дружина намагається створити в будинку. Звичайно, скандалів з цього приводу не виникає, але дружина дорікає йому в м'якості до дочок. Сам же Євген каже, що це тому що він просто дуже рідко буває вдома і намагається робити сюрпризи не тільки дітям, а й дружині.

Фотографії

Кошовий - Дід Мороз

Євген в Слуга народу

Кошовий з дружиною і дочкою на Голос. Діти

Кошовий в Розсміши коміка

Євген Кошовий в басейні

Відео

Слава + Євген Кошовий: про перший мільйон, російських зірок і дивні корпоративи

Євген Кошовий про бородатих дівчат

Новини

Раніше Знай.ua повідомляв, що Євген Кошовий спустився в підземне царство до простих смертних. Він не робив цього вже 6 років, але ситуація в Києві змусила.

Також Знай.ua розповідав, що Студія "Квартал 95" опублікувала новий тизер до серіалу "Слуга народу", де вони заступилися за Євгена Кошового.

Нагадуємо, Зеленський опублікував звернення, від якого волосся стало дибки.

Нагадаємо, що дочка Кошового з "95 кварталу" облисіла, щоб повернути тата.

Крім цього Знай.ua писав раніше, що Приходько ошелешила виборчим бюлетенем, записавши Кошового в прем'єри.

Посилання

Instagram