Лідера "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука вже давно позаочі записують у перелік ймовірних кандидатів на пост президента України, звучали думки і про засновника "Кварталу 95" Володимира Зеленського. Та поки це все ще залишається на рівні чуток. Хто є хто, вирішив пояснити з власної точки зору відомий гуморист, волонтер Сергій Притула.

Вакарчук і Зеленський очима Притули

Притула вірить: ми, українці, заслуговуємо такої влади, як зараз, тому що обрали її самі. Депутатів і міністрів треба призначати з розумом, а не зі "шлунком та холодильником", іронізує він в коментарі Gazeta.ua.

Згадав гуморист і Революцію Гідності, ставлення до якої за 5 років так і не змінив:

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Наскільки швидко ми рухаємося до своєї омріяної країни - то вже інше питання. Зміни помітні неозброєним оком. Прикро, що не так оперативно, як би того хотілося. Багато речей ще лишаються у вигляді ембріону. Наприклад, судова реформа. Без неї боротьба з корупцією не має жодного сенсу. Ми бачимо якісь арешти, маски-шоу", - зазначив він.

Стосовно президенства Вакарчука чи Зеленського Притула також не зміг обійтися без жартів, втім із дуже цікавими натяками:

Святослав Вакарчук

"Можливо, буде третій. Хтось із новеньких. А їх у нас аж двоє на горизонті - Зеленський і Вакарчук. Мені подобається, як перший будує свою агітаційну історію. Економить величезні суми. Телеканал крутить трейлери серіалу "Слуга народу". А в них все закладено. Це геніально. Славко рік не може зрозуміти, чи він розумний, чи красивий. А Зеленський тим часом відкушує шматки електорату в кожного з політиків".

Притула додав: раніше обидва вже мали справу з політикою так чи інакше. Вакарчук і взагалі тривалий час був у Раді, але побачене там змусило його скласти мандат.

Володимир Зеленський

"Зеленський був у різних колах, його вплив не варто недооцінювати. На виступи "95 Кварталу" не дарма ходить вся верхівка політикуму. Найбільший їх клопіт у тому, що не мають сформованої команди. Володимирові Зеленському треба дистанціюватися від власника каналу "1+1" Ігоря Коломойського. Немає нічого страшного, коли люди, які ніколи не займалися політикою, починають це робити. Українці шукають альтернативу. Пачка сьогоднішніх кандидатів на другий тур - це ті, хто останні 15 років тусуються в парламенті й уряді", - припустив Притула.

Дивіться: найгучніше інтерв'ю з Сергієм Притулою

Нагадаємо, аферисти втягнули Притулу у скандал із паразитами. Як повідомляв "Знай.ua", Притула зазіхнув на "трон" Винник. Також "Знай.ua" писав, Притула поскандалив із фанатом через смерть Скрябіна.