Популярна російська телеведуча, блогер, журналістка, а тепер і письменниця Альона Водонаєва показала обкладинку своєї нової книги, яка отримала провокаційну назву "Гола".

36-річна знаменитість опублікувала знімок нової книги в своєму Instagram. Слоган книги свідчить "Правда про те, як бути справжньою жінкою".

На обкладинці "Голої" російська телезірка позує повністю оголеною, що не могли залишити без уваги шанувальники Водонаєвої.

"Дуже сміливо!", - зазначили вони в коментарях.

"Моя ГОЛА книга. Вчора вона пішла в друк... Скоро і я, і ви побачимо її. Мені здається, я розплачуся, взявши її в руки в перший раз. У цій біблії для жінки дуже багато букв, тому приготуйтеся її ЧИТАТИ! Вона про все, дівчатка, про життя, про нас і про чоловіків звичайно ж. І ще. Я спеціально зробила її доступною, для того, щоб будь-яка дівчина змогла дозволити собі її і ПОЧУТИ мене! Через пару тижнів «ГОЛА. правда» з'явиться у ВСІХ книжкових магазинах, і замовити її можна буде у будь-яку точку світу ( активні посилання, а так само посилання на передзамовлення ловіть в сторіс ) У добрий шлях, моя дитинко" написала Водонаєва під постом

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Також знаменитість зазначила, що книга вже завершена і незабаром буде надрукована.

Нагадаємо, епатажна російська телеведуча і блогер Альона Водонаєва не перестає підігрівати інтерес фанатів до своєї персони епатажними та відвертими витівками. Так, цього разу Водонаєва опублікувала у своєму Instagram секундне рекламне відео, але найбільше привертає увагу підпис до нього.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", під час зйомок для російського журналу Панорама, коли Водонаєва позувала розсовуючи ноги, за її спиною з іншого боку скляної стіни з'явився мийник вікон. Модель не розгубилася і привіталася з працівником, продовжуючи розсовувати ноги перед фотографом.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що нещодавно Водонаєва записала досить дивне відеозізнання. Виявляється, артистка видаляє волосся над верхньою губою з допомогою воску.