Епатажна російська телеведуча і блогер Альона Водонаєва не перестає підігрівати інтерес фанатів до своєї персони епатажними та відвертими витівками. Так, в цей раз Водонаєва опублікувала чергове неоднозначне відео, на якому дефілює.

На своїй сторінці в Instagram модель опублікувала короткий ролик, на якому вона прямо перед камерою крутиться в спокусливому платті темно-синього відтінку, яке виблискує, з мереживними руками. Потім Водонаєва дефілює по кімнаті, аж раптом в кадр потрапляють чорні трусики, які валяються на підлозі.

"Коли повернулася з робочого відрядження в Дубаї", - коротко підписала відео телеведуча. На відео Водонаєва постала перед шанувальниками з новою стрижкою-каре. Деяким така зміна іміджу сподобалася, а деякі написали в коментарях, що Альоні не личить каре.

"Шикарний образ!", "Фігура мрія, тільки ліфон все псує", "З такою стрижкою сексуальніше виглядаєш", "Фігура вогонь. Ти красуня, Альона", "Колгосп", "Розкішна дівчина, з розкішною фігурою!", "Відмінна стрижка!", "Відео називається «коли в голові пусто»", "Зовсім тобі не личить коротке волосся", "Навіщо одягати з цим платтям бюстгальтер? Не красиво", - пишуть користувачі в коментарях до відео.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Раніше повідомлялося, що вульгарна і розпусна Водонаєва довела фанатів до сказу. Фанати і хейтери екс-учасниці "Дом-2" в один голос називають тривожним симптомом те, що 36-річна Олена Водонаєва постійно говорить про статеві органи і секс. Скандально відома російська телеведуча Олена Водонаєва опублікувала нове відео про відпочинок у США і нарвалася на гору жорсткої критики – модель знову засудили за вульгарність і розпусту. "Деградація на обличчя", - пишуть користувачі, обурені тим, що зріла знаменитість може говорити тільки про статеві органи та інтимні зносини.

Нагадаємо, гола Водонаєва з чаркою довела фанатів до сказу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що збуджена Водонаєва зробила приємно Ані Лорак.

Також портал "Знай.uа" писав, що Водонаєва роздяглася і показала свій бутон.