Нещодавно співачка, яка заявила про намір приєднатися до лав "Батьківщини" Анастасія Приходько влаштувала справжнє шоу у прямому ефірі. Щоправда, її поведінка мало кому сподобалася.

Уникала прямих запитань, відповідала взагалі різко, а потім не витримала і пішла зі студії, залишивши по собі здивований погляд ведучої. Українці такий вчинок оцінили, як негідний публічної людини, після виходу передачі в ефір, мережу заполонили гнівні коментарі:

"Голодна на гроші", Куди вона преться", "На елементарні питання не змогла відповісти", "Це не скандал, це просто FAIL. Ще й привела з собою двох якихось шифрованих чувачків-русофілів", " із неї політик- як із мене балерина! іду туди-не знаю куди! краще якось співала!", "Вже Чорновол, Козак, буде ще одна", "Так кому вона цікава? Як співачка, нуль, ще зі своїми курячими мізками в політику лізе! Там і без неї предостатньо!", "Нічого особистого не маю проти Приходько,але як вона планує бути при владі,в неї нема належної освіти, досвіду", - пишуть у коментарях. "Приходько показала себе дурною і не стриманою, над нею ж сміятися будуть, в політиці акули є і вона ще від них наплачеться", "Ось такі йдуть в політику, а потім ми дивуємося, що наші політики-брехуни, злодії, бандити і різний непотріб .Буть політиком- як бути вчителем, лікарем, актором, треба вчитися, а не клацанням пальців і вона вже політик. А тим більше, з такою завищеною самооцінкою, як у Приходько, їй ще довго потрібно займатися самоосвітою, для того, щоб йти в політику, а не те, щоб стати їм", - додають користувачі.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Дивіться: інтерв'ю з Анастасією Приходько

Нагадаємо, Приходько приєднатися до команди "Батьківщини".Як повідомляв "Знай.ua", Приходько зі скандалом зірвала прямий ефір. Також "Знай.ua" писав, Приходько розповіла про пекло після оголошення політичних амбіцій.