У понеділок, 5 листопада, стало відомо, що в Печерському районі Києва зловмисники хотіли пограбувати квартиру режисера-постановника Германа Ненова. Інцидент стався через кілька днів після шоу "Королева ночі" популярної співачки Олі Полякової, яку він же і створив.

За словами режисера Полякової, пограбування було детально спланованим, а злодії діяли за наводкою, так як у вхідних дверей біля замків заздалегідь висвердлили діри. Однак їм не вдалося що-небудь вкрасти, так як під час цього вдома знаходилася мама Ненова.

"Брати в квартирі у мене нічого! Панове, не старайтеся і не подставляйтеся! Так вийшло, що я віддаю перевагу безготівковому розрахунку у всіх сферах життя. З готівки в будинку може бути максимум тисяча гривень, техніку завжди ношу при собі, а дорогі костюми Олі Полякової і весь реквізит після шоу "Королева Ночі" теж відвезені в надійне місце", - запевняє Ненов.

Герман Ненов

Варто відзначити, що на костюми для Полякової та балету витратили близько 100 тисяч доларів. При цьому можна припустити, що такі дорогі наряди команда артистки зберігає в добре охоронюваному приміщенні.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Всього за концерт співачка змінила 11 образів, але, як виявилося, шоу-балет від неї не відставав, змінивши 8 костюмів під час виступу. І якщо Олі Поляковій допомагали переодягатися стилісти і гримери, то танцюристи справлялися самостійно. Так, для кожної дівчини було виділено спеціальне місце, де наряди розкладали по черговості перевдягань. Танцівниці встигали міняти вбрання швидше, ніж в армії через 30 секунд, а за хвилину повністю перевтілювалися в новий образ, встигаючи навіть закріпити нову перуку, при тому, що за концерт їх було три.

Нагадаємо, що Оля Полякова вирушила відпочивати на райські Мальдіви і навіть встигла виставити кілька абсолютно голих знімків.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова, позуючи в закритому бікіні кольору фуксії, висловилася про фоловерів.

Також портал Знай.uа писав, що Полякова приємно здивувала підписників новим знімком із молодшою дочкою, який вийшов милим і затишним.