Відома українська співачка і тренер гумористичного шоу "Ліга сміху" Оля Полякова частенько радує своїх підписників в Instagram новими фотографіями. Ось нещодавно співачка викликала фурор в мережі, виклавши абсолютно голі фото на пляжі. Але цього Оле здалося мало – вона продовжує балувати фоловерів яскравими знімками без одягу.

Так, цього разу артистка продемонструвала шанувальникам ідеальну фігуру в білому купальнику. Знімок був зроблений на пляжі в готелі, де відпочиває Ольга, з дуже незвичайного ракурсу "знизу вгору". Таким чином фото вийшло дуже незвичайним і привабливим. На ньому Полякова стоїть під високою пальмою.

У підписі до фото артистка побажала підписникам доброго ранку і повідомила, що її відпустка добігає кінця. "Ще добу і back to reality", - написала Полякова. Фолловери не змусили себе чекати і почали коментувати нову публікацію Олі.

"Обожнюю Вас Оля Полякова, за вашу яскраву індивідуальність, гостроту розуму, активну життєву позицію, звичайно ж за божественні ноги, і чесність з глядачем", "Ви розкішні, Оля! У мене починається депресія з-за Вашої ідеальної фігури", "Оля з вами щось трапилося? Ви напевно захворіли! Дуже зазналися", "Класні окуляри і пальма", "Ви реально найкрасивіша жінка! Не знаю нікого гарніше. І ще така розумна і талановита!", "Боже мій, у тебе просто ідеальна фігура. Все відповідає слову – краса! Суцільна привабливість", - пишуть захоплені фоловерів.

Раніше повідомлялося, що абсолютно гола Полякова спокусила Instagram. Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, нещодавно похвалилася дуже відвертими кадрами із відпочинку. Так, артистка позувала абсолютно голою, показавши фанатам пікантний вигляд ззаду.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Нагадаємо, у Полякову прямо на сцені вселився диявол, інакше як пояснити таку позу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що королева Полякова приборкала кіз і згадала про старість.