Популярна українська співачка Ірина Білик з'явилася в ефірі сьомого сезону "Танці з зірками". Вона прийшла підтримати Оксану Марченко, яка вже кілька ефірів поспіль перебуває на межі вильоту.

Марченко з партнером Дмитром Чапліним навіть присвятили їй виступ, виконавши танець під пісню "Нас нет".

Ірина Білик і Аслан Ахмадов

Українська співачка і сама раніше брала участь у популярному танцювальному шоу, але до фіналу так і не дісталася. Вона повідомляє, що готова знову спробувати свої сили, і в партнери готова взяти Іраклі Макацарію.

"По-перше, завжди приємно танцювати з партнером вищим за мене. По-друге, у мене на чверть грузинська кров", — розповіла Ірина Білик.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Однак, зовсім не це найбільше здивувала шанувальників. Коли камера крупним планом показала обличчя Білик, стало очевидно, що вона сильно змінилася зовні. Білик не тільки перефарбувала волосся в яскравий червоний колір, змінивши звичному блонду. Її обличчя виглядає помітно схудлим. У коментарях під відео шанувальники, не соромлячись, висловлюють свій шок від таких змін у зовнішності улюбленої артистки.

"Білик переборщила з ботоксом. А якою гарною була раніше", "Дивіться, до чого призводить пластична хірургія і уколи краси", "Обожнюю Ірину Білик, але що вона зробила зі своїм обличчям?", - пишуть схвильовані шанувальники.

Нагадаємо, Ірина Білик розповіла про свою роль "дружини на відстані" і поділилася інтимними подробицями свого життя з російським чоловіком.

Раніше Знай.ua повідомляв, що днями українська співачка Ірина Білик опублікувала знімок з молодою співачкою Аліною Гросу. І він просто ошелешив фанатів.

Також Знай.ua писав, співачка Ірина Білик поділилася з шанувальниками рядом нових фото у вже традиційній кислотній кофті. Виконавиця, яка раніше здивувала зміною іміджу, пофарбувавши волосся в рудий колір, опублікувала в Instagram знімки з Одеси.