Три роки тому Ірина Білик народила сина Табриза. Народна співачка з головою пішла в материнство. Відразу видно, що мама у захваті від своєї дитини. Постійно хвалить його, балує і робить безліч фотографій, якими потім радує своїх фанатів. Малюк підріс і став справжнім серцеїдом. Дуже милий і красивий Табриз на фото виглядає вдумливою і слухняною дитиною. Насправді ж, звичайний карапуз. Вашій увазі пропонуємо фото сина Ірини Білик і Аслана Ахмадова з останніх публікацій в соцмережах.

"Тату, їсти цукерки? Немає. А якщо знайду?", — підписала Білик знімок.

"Хорошенький", "Міні — папа+мама", "Просто Маленький Принц", "Він сам як цукерочка", "Який проникливий погляд! Красунчик", "Ірини очі", "Який гарний дитина", "Копія тата", "Серцеїд зростає", — прокоментували фоловерів.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Слід зазначити, що хлопчик росте копією свого екзотичного батька, а той, природно, не може натішитися малюком і постійно хвалиться його фотографіями в соцмережі.

Нещодавно Ахмадов зробив кілька фотопортретів маленького Табриз, на яких зобразив різні емоції хлопця.

А поки чоловіки грають з фотокамерою, Ірина Білик заробляє гроші. Днями співачка виступала в Одесі, де в минулому році намагалися зірвати її концерт.

До речі, зіркова мама теж недавно хвалилася сином, якого називає солоденьким маніпулятором.

На знімку Ірина Білик позує з короткою стрижкою і пофарбованим рудим волоссям. Розкішний макіяж і задумливий погляд додали вишуканості образом знаменитої співачки.

Артистка вибрала яскраво-синє плаття, яке доповнила капелюхом такого ж кольору. Новий імідж співачки дуже їй підходив, що відзначили прихильники в коментарях до повідомлення.

Ірина Білик здивувала всіх не тільки зміною іміджу, але і інтригуючим повідомленням. В описі до фотографії співачка написала, що "приємно думати про майбутнє Щастя". Коментар Білик заінтригував передплатників артистки.

Невже співачка знову вагітна і потішить нас щасливою новиною. Цікаво якою буде стать дитини. Чи збирається Білик продовжувати кар'єру? Будемо чекати нових повідомлень від співачки.

"Знай.ua" повідомляє: Сергію Звєрєву - 55: чим прославився епатажний співаючий перукар.

"Знай.ua" писав: Джексон або Звєрєв: Фреймут показала зміни Білик.