Мішель Андраде - дівчина з екзотичною зовнішністю і приголомшливим ніжним, але ритмічним виконанням, співачка і актриса, ведуча, яка з'явилася яскравою зірочкою на небосхилі шоу-бізнесу, отримавши за кілька пісень значну порцію шанувальників. Співачка виконує пісні на п'яти мовах, грамотно чергуючи їх в піснях з гарячими латинськими нотками в поп-синглах. Вона співає російською, англійською, українською, португальською та іспанською мовою, змішуючи фольклорні мотиви і збагачуючи пісні природним талантом і артистичністю.

Мішель Андраде - співачка, актриса і телеведуча

Біографія

Красуня Мішель народилася в болівійському місті Кочабамба. Дата народження дівчини - 10 листопада 1996 року. Національність Мішель - наполовину українка і болівійка. Батьківщина матері Світлани - Україна, в 16 років вона зустріла свою першу справжню любов і перетнула пів земної кулі, щоб бути зі своїм коханим разом. У Кочабамбі сім'я з тих пір прожила 20 років, і майбутня виконавиця до 13 років росла в Болівії.

Маленька Мішель із мамою Світланою

Кочабамба - одне з найбільших в країні, з теплим кліматом місто, в ньому в достатку ростуть пальми і фруктові дерева: банани, папайя, мандарини, манго, ананаси, авокадо. Батько дівчинки Маріо вранці готував дівчинці вівсянку зі стиглими фруктами, які є там цілий рік, але улюбленими стравами майбутньої зірочки залишилися цукерки, кукурудза і м'ясні стейки. А ще тато був учасником болівійської музичної групи, і прищеплював любов дівчинки до музики. Брат Мішель, Паоло, теж музикант, він грає на гітарі.

Популярні новини зараз

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Велика болівійська сім'я Андраде

Болівійці - дуже сімейний і набожний народ, бабуся Мішель, родом з Ла-Паса, кожного тижня влаштовувала недільну вечерю і готувала традиційні страви: рисовий пудинг з корицею і апельсиновою цедрою, суп з нирками, чарке з картоплі і зелених бобів, і обов'язкове доповнення до будь-якої страви - гострий соус з стручків перцю і томатів. Бабуся Глорія все життя пропрацювала директором школи, а дідусь, як і батько, був інженером-будівельником.

Дитяче фото майбутньої артистки

Папа Мішель часто працював за кордоном, залишаючи рідних в Болівії, тому коли йому надійшла пропозиція роботи в Україні, він погодився і в 2010 році, разом з батьками і братами, Мішель переїхала до Києва. Через хворобу бабусі, тато Маріо незабаром повернувся на батьківщину, а мати з донькою залишилися в українській столиці.

Мішель з мамою

Освіта

Так, юна Мішель Андраде опинилася в Україні, де вступила до музичної школи по класу фортепіано, паралельно займалася вокалом і вивчала російську та українську мови. Дівчинка з дитинства відрізнялася артистичністю і показувала особливі вокальні дані, також, під час життя в Латинській Америці, відвідувала школу художньої гімнастики, займалася волейболом і танцями. Після школи дівчина вчилася в Київському інституті музики імені Глієра, де здобула освіту на факультеті естрадного вокалу.

Мішель з дитинства відрізнялася хорошими вокальними даними

Кар'єра

Початок сольної кар'єри знаменувалося появою чарівної брюнетки на грандіозному телешоу України «Х-Фактор» 31 серпня 2013 року. У віці 17 років мініатюрна Мішель заявила про себе, ставши учасницею четвертого сезону вокального конкурсу, де вона виконала зворушливу композицію всесвітньо відомої співачки Adele «Set fire to the rain», отримавши три «так» від суддів, і тільки одну відмову від репера Серьоги. Цікаво, що через рік, хіп-хоп виконавець, мабуть, переглянув свою думку, і навіть запросив Мішель Андраде в якості головної актриси в його короткометражному фільмі - романтичній драмі «Гаджьо». У «Х-Факторі» дівчина змогла увійти в топ-24 кращих виконавців країни.

Мішель відзначив Потап після участі в конкурсі «Х-Фактор»

Через два роки Мішель Андраде стане відкриттям і новим ім'ям продюсерського центру Потапа MOZGI Entertainment. З гарячою латинської душею і потужним голосом Мішель, Потапа познайомить саунд-продюсер Вадим Лисиця, який зверне увагу на неординарну дівчину в соцмережах. Потап відгукується про свою підопічну як про неймовірно красиву і надзвичайно талановиту особу, порівнюючи її з Настею Каменських. Співпродюсер MOZGI Entertainment Ірина Горова відгукується про неї із захопленням: «Вона приголомшливо красива, вона круто танцює і співає, пише пісні! Michelle Andrade - діамант, сяйво граней якого засліплює! ».

Дебют молодої української співачки відбувся 2 жовтня 2016 року. У київському клубі Stereo Plaza нове обличчя Мішель Андраде виступила з командою MOZGI на концерті, організованому музичним телеканалом М1, де викликала фурор, сміливо увірвавшись і заявивши про себе українському шоу-бізнесу. На виступі артисти виконали пісню про всепоглинаючої любові, яка отримала назву «Amor» або, в російській адаптації, «Нескінченне кохання». Іспанську версію тексту написала сама Мішель. Трек на трьох мовах швидко зайняв гідну нішу і заслужив любов і визнання слухачів, а кліп, знятий в грудні, піднявся в топ-10 на каналі М1. За цю роботу співачка отримала нагороду «Проект року» за версією M1 Music Awards. Так чарівна темноволоса дівчинка-болівійка перетворилася в українську знаменитість.

Перша пісня Мішель - «Amor»

2 листопада 2017 вийшов кліп, знятий Іларіоном Єфремовим, на пісню «Досить свистіти», в ньому Мішель Андраде виконує приспів незвичайним чином - художнім свистом, який став однією з родзинок українсько-болівійської співачки. Автори пісні - Олексій Потапенко і Олексій Завгородній. Ролик на пісню вельми екстравагантний: юна Мішель в шкіряній білизні катається на будівельному крані і розсікає по заводу по будівництву судів і шукає, куди сховався від неї колишній хлопець.

Андраде в кліпі «Досить свистіти»

Наступний трек з новорічним назвою «Зима» артистка презентувала 15 грудня 2017 року, і відео до нього - на своєму каналі utube. Пісня - спільна робота Еда Каменєва, Руслана Сторожика і Потапа. Усміхнена дівчина з виразними рисами обличчя підкорює серця глядачів не тільки унікальною зовнішністю, але і ритмічним виконанням з м'яким котячим тембром.

Мішель почала з'являтися з виступами на невеликих майданчиках. Наприклад, вона була запрошеним гостем київського ТЦ «Дрім Таун», на фестивалі «Атлас Вікенд», радувала фанатів на дні міста Кам'янське і була на розігріві у Енріке Іглесіаса на столичному Олімпійському.

На День Святого Валентина 2018 Мішель дарує своїм шанувальникам новий шедевр у вигляді ліричної композиції «Musica», написаною нею відразу після розлучення з коханим влітку, роком раніше. Пізніше ця пісня в версії соло, разом з «Amor», «Зима», «Досить свистіти» і «Таю» увійде в перший міні-альбом виконавиці під назвою «La primavera boliviana». Презентація сталася 25 квітня 2018 року в ресторані «Manu» в Києві.

Презентація першого альбому в київському ресторані

10 травня 2018 Мішель представляє україномовний сингл «Промінь», який написаний для фільму «Скажене весілля». 17 травня 2018 року виходить атмосферний кліп до пісні «Musica» - результат фантазії знаменитого кліпмейкера Алана Бадоєва.

Відеоролик до пісні «Musica»

Сьогодні Мішель Андраде активно виступає на великій сцені з відомими артистами, бере участь в музичних подіях країни, записується в студії і, звичайно, гастролює. У планах на 2018 - 2019 року чуттєва і яскрава Мішель дасть концерти в великих містах України: Київ, Дніпродзержинськ, Херсон, Одеса, Дніпро, Чернівці, Львів.

Мішель дає концерти по всій Україні

Паралельно з екстремальної швидкістю кар'єрного росту співачки, Мішель пробує себе в ролі телеведучої. З 2017 вона презентує музичні хіти програми ТОР-10 на каналі М1. Також Мішель подає надії як актриса. На сьогоднішній день вона з успіхом зіграла роль миловидної служниці Лари в мелодраматичному серіалі «Прислуга» на телеканалі «1+1».

Мішель зіграла служницю в серіалі «Прислуга»

На сьогоднішній момент, дівчина бере участь у танцювальному проекті «Танці з зірками». На паркет Мішель виходить разом з колишнім партнером Наді Дорофєєвої, Женею Котом. Зараз Мішель і Женя - найсексуальніша пара ефірів. Вони чудово справляються з нелегкими танцювальними па і чудово виглядають разом, створюючи сильну конкуренцію супротивникам.

Мішель в танцювальному конкурсі «Танці з зірками»

Цікаві факти

  • Знак Зодіаку Мішель - Скорпіон.
  • Колір, який подобається артистці - жовтий.
  • У Мішель є тату, яке приносить удачу, воно розташоване за вушком.
  • Улюблена річ - рукавички і гольф, які зігрівали Мішель в шестигодинний черзі на концерт в Празі до улюбленого виконавця - Джастіна Бібера.
  • У Мішель є собачка породи йоркширський тер'єр, його звуть Міккі.
  • Виконавиця взяла участь в зйомках двох короткометражних фільмів «Ніч Святого Валентина» та «Гаджієв».
  • Ікони стилю для неї: Кендалл Дженнер, Аріана Гранде, Джіджі і Белла Хадід, Ріанна, Надя Дорофєєва.
  • Річ-талісман - кільце з символікою нескінченної любові, подароване тіткою.
  • У 2015 році Мішель знялася в кліпі на пісню «Крик» полтавських рокерів «O.Torvald».
  • Мішель мріє заспівати дуетом з реггетон-виконавцем J Balvin, Alejandro Sans і Джастіном Бібером.
  • Улюблена страва зірки - рис з кров'янкою, його завжди готувала тітка-болівійка на Різдво.
  • Дівчина не обмежує себе в їжі, їсть бургери і піцу, але три рази на тиждень відвідує спортзал.
  • З української кухні Мішель любить вареники з різною начинкою, борщ, котлети по-київськи і мариновані овочі.
  • Мішель разом з Дашею Астаф'євою брала участь в зйомках комедійного повнометражного фільму-подорожі Олексія Дурнєва під назвою «Продюсер», вона зіграла роль відеоблогера.
  • Улюблений бренд - Victoria's Secret.

Улюблений співак артистки - Джастін Бібер

Особисте життя

Зараз Мішель незаміжня. Фото Мішель з її хлопцем - це те, чого не покаже жоден сайт. Дівчина чудово приховує своє особисте життя, не висвітлюючи імен та осіб своїх коханих. Гаряча перчинка неодноразово була центром пліток, в яких її підозрювали в амурних зв'язках з чарівним холостяком і відомим продюсером Іраклі Макацарія, конкуруючим з нею в шоу «Танці з зірками». Обидві сторони спростовують відносини, Іраклі повідомив журналістам відкрито, що він зараз ні з ким не зустрічається. Мішель в своєму інтерв'ю заявляє, що її серце належить творчості, але якщо вона зустріне гідну людину, вона готова поєднувати любов і кар'єру.

Серце дівчини наразі вільне

В одному з останніх виступів на «Танцях із зірками», Мішель Андраде присвятила свій танець пасадобль своїм першим стосункам. Вони тривали чотири роки і почалися, коли Мішель було всього 13 років. Незважаючи на такий ніжний вік, у пари були серйозні наміри створити сім'ю. Молоді люди розлучилися через надмірні ревнощі експресивного хлопця. Про ці взаємини артистка написала ліричні пісні «Amor» і «Musica».

Мішель присвятила дві пісні своєму колишньому коханому

Стиль

На світських заходах Мішель завжди виглядає помпезно, її розкішні і часом неоднозначні наряди надзвичайні. Незважаючи на те, що на доріжці дівчина з'являється в основному на високих підборах і в оригінальних сукнях, в повсякденному житті співачка дотримується стилю casual та r'n'b. Ефектні луки для обкладинок глянцю, а на кожен день - класичні штани з високою посадкою і зручні кросівки. Мастхев від Андраде - це сорочка, красива білизна і джинси. Сама Мішель каже: «На сцені я одягаю те, що повсякденному житті не ношу. Плаття - це дуже жіночно. Я дуже втомилася від суконь. Мені подобається носити штани, мені здається, що це навіть сексуально». З аксесуарів виконавиця вибирає мінімалізм: тонкі браслети і ледь помітні мініатюрні сережки. Улюблені дизайнери одягу - Фролова, Руслан Багінський, GUDU, Катя Сільченко, Aina Gasse і Tago.

Мастхев від Мішель - джинси з високою посадкою

Головна прикраса будь-якої дівчини - це пишне і доглянуте волосся, і Мішель є власницею розкішної шевелюри, так як багато уваги приділяє догляду за волоссям. Вона робить різні маски з оливкового або кокосового масла і частенько підстригає, щоб уникнути посічених кінчиків. Виконавиця зазначає: «Влітку я не використовую ні випрямлячі, ні фени. А ось взимку використовую часто, тому що у мене досить густе волосся, воно довго сушиться, і я можу захворіти». Для ідеальної шовковистою шкіри у Мішель є три засоби: зволожуючий крем, риб'ячий жир і багато води.

У Мішель є власні секрети догляду за волоссям

Болівійська кров надає вогню і пристрасті виконанню артистки, а українське коріння - мелодійності та ніжності. Як каже сама Мішель: «У мені уживаються Принцеса і Мауглі: образ першої героїні у всіх казках - символ добра, любові, краси і віри в те, що мрії збуваються, а Мауглі зміг подолати свої страхи, хоробро і відважно йшов вперед». Можливо саме в цьому полягає престиж привабливості юної селебріті, яка володіє неймовірним магнетизмом завдяки контрастним переплетенням характеру і таланту, темпераментних танців і нескінченної «amor». Її здібності - це природна екзотична краса і мультимовність. Мішель Андраде - нове гідне ім'я для українського шоу-бізнесу, яке тільки починає відкривати завісу свого багатого потенціалу.

Фото

Дівчина може похвалитися ідеальною фігурою

Під час зйомок фільму Олексія Дурнєва

Мішель в ролі покоївки

Мішель грає на фортепіано

Мішель відпочинку в рідній Болівії

Співачка на сцені з балетом «Foresight»

Відео

Неординарний кліп Мішель «Досить свистіти».

Популярна пісня Мішель Андраде - Musica.

Мішель бере участь в телевізійному танцювальному конкурсі «Танці з зірками».

Виступ в 2014 році з кавером на пісню Майлі Сайрус.

Відверте інтерв'ю Мішель Андраде.

Головну роль у фільмі Серьоги «Гаджьо» виконала Мішель.

Новини

"Дуже мила і позитивна", - Іраклі Макацарія розповів Znaj.ua про роман з Мішель Андраде.

Znaj.ua раніше демонстрував двійника Насті Каменських: Потап показав нову підопічну.

Znaj.ua повідомляли про зйомки нового кліпу Мішель: магія, шаманство і вуду.

Нагадаємо, раніше Znaj.ua повідомляв про еротичні сни Мішель Андраде.

Раніше Znaj.ua показав пишні форми в бікіні української виконавиці.

Посилання

Інстаграм
Фейсбук
Вконтакте
Ютуб