Американська поп-ікона Мадонна у свої 60 років продовжує активно вести сторінку в Instagram і, схоже, зовсім не соромиться свого віку. Раніше співачка вже публікувала провокаційні знімки в нижній білизні, оголивши в'яле тіло перед шанувальниками. Але навіть вік не заважає їй бути популярною артисткою.

Так, днями Мадонна опублікувала чергову фотографію. Цілком собі звичайний знімок, проте на фотографії вже важко впізнати колись молоду і енергійну зірку. На цьому фото Мадонна більше нагадує пошарпану життям стару бабу, і навіть підфарбовані очі видають втому і несвіжий вигляд знаменитості.

І хоча Мадонна для фото розпустила свої густі білі локони і стильно одяглася, це не рятує її вигляд. Треба просто визнати, що зірка сильно постаріла і, поки не винайдуть еліксир молодості, вона буде виглядати все гірше.

Тим не менш сторінка Мадонни в Instagram залишається популярною. На її аккаунт підписані понад 12 мільйонів користувачів. А фото, про яке йде мова, зібрало вже 116 тисяч позначок "подобається". Також шанувальники зірки залишили під знімком більше двох тисяч коментарів. Серед них є як компліменти, так і негативні відгуки. Втім, як і у всіх знаменитостей, у Мадонни теж є хейтери.

Раніше повідомлялося, що російський депутат обізвав Мадонну дурепою за відмову виступати в РФ. Петербурзький депутат Віталій Мілонов агресивно прокоментував відмову відомої співачки Мадонни давати концерти в Росії через утиски сексуальних меншин. "Мені сумно від цього, тому що я не знав, що Мадонна настільки дурна. Просто дурепа - з одного боку. Або з іншого боку, вона настільки безсовісно зашорена в якихось своїх ідеологічних твердженнях, що готова брехати просто відчайдушно", - сказав російський політик.

Популярні новини зараз

Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Показати ще

Нагадаємо, особисті листи і нижню білизну Мадонни продадуть без її згоди.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що напівгола Мадонна знялася на тлі великого розп'яття.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мадонна опублікувала фото поцілунку палестинців і ізраїльтян.