На розважальному шоу "Танці з зірками", яке нещодавно покинула українська телеведуча Маша Єфросиніна, прямо у прямому ефірі стався конфуз, який переріс у гучний скандал.

Після виступу однієї із найяскравіших пар проекту - Аніти Луценко з Олександром Прохоровим - бали учасникам змагання готувалася зачитати відома українська співачка Надя Дорофєєва. Однак сталося непередбачуване: глядачі шоу побачили на екранах таблицю з оцінками тим парам, які ще навіть не виходили на паркет.

Ведучі шоу одразу ж взялися випровдовуватися і назвали конфуз "технічною помилкою". У свою чергу Надя Дорофєєва пояснила, що "цифри були коректними, а прізвища в таблиці - немає".

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Нагадаємо, у неділю, 30 вересня, о 21:00 на телеканалі "1+1" пройде шостий прямий ефір чергового сезону проекту "Танці з зірками 2018".

Випуск буде присвячений темі "Танці з дітьми". 9 пар, які пройшли далі, виступлять на паркеті з найбільш обдарованими маленькими танцюристами країни. Знаменитості повністю повернуться у казковий світ дитинства, щоб продемонструвати глядачам свої спогади з минулих років, свої дитячі фотографії та особисті історії. Таку інформацію повідомляє видання tochka.net.

В цей раз вести ефір разом з Юрієм Горбуновим на зоряному балконі буде фіналістка минулого сезону, солістка групи Время і Стекло Надія Дорофєєва. Знаменитість планує не тільки спілкуватися з учасниками на балконі, але й виступити на паркеті під виглядом запрошеної зірки спільно з MONATIK. Дует планує запалити танцпол з улюбленную багатьма композицією "Глибоко", яка була не так давно презентована шанувальникам.


Як писав раніше Знай.ua, відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість бере участь у проекті "Танці з зірками", готуючись до кожного ефіру дуже наполегливо. Нещодавно артистка вирішила показати всім фанатам, що відбувається за лаштунками шоу і як проходять підготовки до виходу на паркет.


Також Знай.ua писав про те, що Іраклі Макацарія, Аніта Луценко, Руслан Сенічкін, Michelle Andrade, Павло Вишняков надали свої дитячі фото для проекту "Танці з зірками".