Українська співачка Софія Ротару розчулила фанатів у мережі, привітавши покійного чоловіка із сімейним святом, яке так і не відбулося, - Днем весілля.

Софія Ротару

Чоловік знаменитої української і радянської співачки Софії Ротару Анатолій Євдокименко пішов з життя у 2002 році.

На своїй сторінці у Instagram артистка подіилась архівним знімок, на якому зображена разом із чоловіком.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

“Сьогодні виповнюється 50 років з дня нашого весілля. День народження Сім’ї! Якби ти знав, як мені тебе не вистачає…Твоїх очей, почуття гумору і підтримки. Єдиний мій. Люблю більше за життя!”, – підписала фото Софія Михайлівна.

Софія Ротару та Анатолій Євдокименко одружилися у 1968 році, а вже 1970-го у них народився син Руслан.

“Є вічна любов. Мені шкода вас, хто не вірить. Є сонце! Є гроза! Є вічна любов!”, “Це чудова дата…Це любов і пам’ять …Вам здоров’я і щастя….”, “Вітаю вас з цією датою. І завжди пам’ятати близьку і кохану людину”, “Таких жінок дуже мало, відданих, люблячих, тим більше з такою професією! Захоплюємося вами Софія Михайлівна! Кумир мого дитинства!”, “Ви справжній приклад для будь-якого покоління жінок!”, – написали фанати Ротару в коментарях під постом.

Софія Ротару

Нагадаємо, знаменита співачка Софія Ротару, яку нещодавно терміново госпіталізовали прямо з концерту, як виявилося, перенесла невдалу пластичну операцію.

Про невідомі скандали та закулісне життя народної артистки розповіла колишній директор Ротару Ольга Коняхіна в телешоу "Ти не повіриш!", пишть російські ЗМІ.

софія ротару

За словами Коняхиної, співачка нібито кілька разів зверталась до послуг пластичного хірурга в одній ії елітних клінік Санкт-Петербурга. Причому, не всі операції, які зробила Ротару, були вдалими.


Як писав раніше Знай.ua, українська співачка Софія Ротару нещодавно потрапила в лікарню з підозрою на інсульт.

Російські ЗМІ пишуть про те, що Ротару перестала з'являтися на публіці і шанувальники сильно стурбовані станом її здоров'я.


Також Знай.ua писав про те, що 17-річна онука Софії Ротару,Соня Євдокименко, поділилася новими фотографіями в своєму Instagram, на яких позує в одязі, що підкреслює її довгі ноги.