Дружина покійного поета-пісняра Михайла Таніча Лідія Козлова розповіла про подробиці особистого життя. На відверте інтерв'ю вона зважилася напередодні ювілею народного поета, бажаючи нагадати сучасникам, якою унікальною і щирою вдачею володів Таніч.

Так, серед іншого Козлова розповіла про те, що незважаючи на суттєву різницю у віці протягом довгих років Михайло Таніч дружив з примадонною російської естради Аллою Пугачовою. За словами вдови, поет сприймав співачку як дочку.

Алла Пугачова

Вони познайомилися під час запису першої пісні виконавиці «Робот», яку поет написав разом з Левоном Мерабовим. В той момент дівчині ледь виповнилося 15 років, проте вона змогла зачарувати своїм голосом і неймовірною харизмою видатних діячів культури, які запропонували їй відправитися на гастролі.

Мати майбутньої артистки була категорично проти цієї затії, але потім поступилася, відпустивши дочку під відповідальність Таніча і Мерабова. За час гастролей їх зв'язали тісні узи дружби. Одного разу епатажність і дитяча безпосередність співачки сильно налякала Козлову, коли Пугачова приїхала провідати Таніча в лікарню, де він лежав після складної операції на серці.

Популярні новини зараз

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Показати ще

Михайло Таніч і Лідія Козлова

Алла Борисівна пустилася в танок, побачивши поета, а той, у свою чергу, теж вирішив не відставати, приєднавшись до виконання циганочки. У цей момент його дружина молилася лише про те, щоб у немолодого вже чоловіка не розірвалося серце.

Раніше повідомлялося, що Пугачова "вбила" кількох політиків, світу пред'явили докази. Так, ЗМІ помітили дивну закономірність у житті Алли Пугачової і всіма її законними чоловіками. В мережі почали порівнювати відому співачку з "чорною вдовою", за те, що кожен рік, коли Пугачова виходила заміж помирав один зі світових політичних лідерів.

Алла Пугачова

Нагадаємо, дочка Пугачової і Галкіна розсмішила пародією на орган.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Пугачова з Галкіним оголосили, що "йдуть в реп".

Також портал "Знай.uа" писав, що експерти викрили Пугачову і Галкіна.