Російського режисера Микиту Михалкова прооперували у одній з московських лікарень.

Його прес-служба повідомила, що операція була плановою і минула без ускладнень. За словами представника режисера, операція була пов'язана зі старою спортивною травмою.

У лікарні відзначили, що наразі Михалков відновлюється після операції.

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Показати ще

Нагадаємо, раніше у Нижньому Новгороді (Росія) до лікарні потрапив відомий режисер Микита Михалков.


Як пояснили його помічники, він випадково послизнувся і впав посеред вулиці. Після огляду медики запевнили, що у госпіталізації немає необхідності.

"Микита Сергійович приїхав в Нижній Новгород. Дійсно, він підсковзнувся і впав. Було прийнято рішення провести медичне обстеження, за підсумками якого стало зрозуміло, що серйозних ушкоджень немає, і Микита Сергійович прийняв рішення продовжити робочу поїздку і взяти участь у всіх запланованих зустрічах", - йдеться в повідомленні прес-служби режисера.


Днями Михалкову також стало зле просто під час прямого ефіру в Нижегородському телецентрі вранці, довелося викликати швидку, але криза швидко минула. Причин таких проблем зі здоров'ям поки не розкривають.


Як повідомляв раніше Знай.ua, російський режисер Микита Михалков збирався нагородити Харві Вайнштейна, тому що "це було б логічно".

Режисер зізнався, що може лише позаздрити ситуації, "коли тебе, не маючого зовнішності Алена Делона, люблять красиві жінки".


Керівництво Московського міжнародного кінофестивалю (ММКФ) збиралося вручити спеціальний приз голлівудському продюсеру Харві Вайнштейн. Однак злякалось через суспільний резонанс Про це розповів режисер Микита Михалков, повідомляють російські ЗМІ.


Також Знай.ua писав про те, що телеканал "Росія 24" зняв з ефіру випуск авторської програми режисера Микити Михалкова "Бесогон".