Київська тусовщиця Яна Бєляєва, яку вважають головною розлучницею в українському шоу-бізнесі, так як дівчина була помічена в одному з київських караоке-клубів в компанії чоловіка відомої української співачки Ані Лорак, дала коментар з приводу чуток про їхній роман.

Дівчина розповіла про стосунки з Муратом Налчаджіоглу у програмі "Світське життя", пише ТСН.

Яна Бєляєва заявила, що на відео, де Мурат співає, перешіптується і цілується з дівчиною, не вона, а хтось схожий на неї за типажем.

Крім того, акторка зізналася, що знайома з Муратом особисто, бувала з ним в одній компанії друзів, проте ні про який роман і мови бути не може. Сам чоловік не заперечував їхній роман, на думку Яни, тому що не коментував відносини, яких немає.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Нагадаємо, що в черговий раз популярна українська співачка Ані Лорак зворушила своїх фанатів новим відвертим знімком. Нове фото вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

На ньому зображена сама співачка, у якої надзвичайно зелені очі і сильні рум'яна. При цьому фанати порахували, що дівчина так виглядає з-за недавнього скандалу зі зрадою чоловіка Мурата Налчаджіоглу.

Фанати співачки відразу ж вирішили прокомментироватьу побачене: "Усмішка клоуна. Перестаньте себе колоти. Ви ж молодець".

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", скандально відома українська співачка Ані Лорак повернулася до Києва після декількох років гастролей в Російській Федерації. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що 39-річна українська співачка-запроданкою Ані Лорак, яка після зради чоловіка Мурата пропала з соцмереж і намагається всіляко уникати цю тему, останнім часом знову почала проявляти активність.