Мешканці Мексики досить часто бачать непізнані літаючі об'єкти. Завдяки сучасним технологіям очевидці знімають візити прибульців на камери своїх гаджетів і діляться знятим матеріалом у мережі. Багатьом ці матеріали потрібні і для того, щоб переконатися в тому, що з розумом все в порядку. Адже офіційною наукою існування інопланетян досі не доведено.

Два автомобілісти з мексиканського міста Метепек стали свідкам чергової аномалії. Вони зняли її на камеру, і уфолог Педро Рамірес поділився роликом у мережі.

НЛО над Мексикою

Експерт переконаний, що мексиканці зняли в небі справжній повітряний бій НЛО. На відеозаписі продемонстрований сам літальний апарат і дивні круглі диски, які з'являються невідомо звідки і явно намагаються потрапити в невідомий літальний апарат. Диски здатні змінювати свою траєкторію, тому можна припустити, що вони самонавідні. Крім того, чітко видно, що НЛО змінює висоту і всіляко намагається маневрувати на високій швидкості. Невідомо, чим закінчився інопланетний бій, адже апарати зникли з поля зору очевидців.

НЛО, картина

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Ніхто з офіційних представників космічного агентства NASA або військових відомств поки не визнали своє ставлення до бою в небі. Багато уфологів вважають, що інопланетяни з Нібіру відкрито виступили проти американців. Це припущення здається неймовірно правдоподібним, оскільки сутичка між спецслужбами США і прибульцями вже була. Тоді не обійшлося без постраждалих.

Існує й інша версія, згідно з якою в небі був бій між прибульцями. Цей варіант теж не можна виключати. Над Перм'ю у вересні 1989 року очевидці спостерігали над річкою Кама бій НЛО в повітрі. Дослідники, які вивчали цю подію, впевнені в достовірності розповідей свідків. Свідчення очевидців з різних місць збіглися.

НЛО в Перьми

Читайте також: блискучий алмазний НЛО потрапив на камеру: це одне з найяскравіших непізнаних явищ.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік згадав про страшне викрадення з прибульцями. Він пам'ятав, як якісь таємничі створіння забирали його зі спальні.

Також "Знай.uа" писав, біля Сонця помітили кубічний НЛО. Експерт повідомив, що побачив чіткі обриси космічного судна прибульців на вивчених зображеннях.