Ці інтригуючі знімки зробив житель Америки недалеко від гори Шаста. Фото були зроблені 17 квітня 2019 року. А через кілька днів чоловік відправив їх на уфологічний сайт MUFON.

За розповіддю очевидця, який зняв яскравий кулястий об'єкт, він їхав пізно ввечері в гості до своєї мами і коли проїжджав повз гори, то побачив над горою Шастою яскраві красиві зірки. Він зробив кілька фото, а коли приїхав до мами, став їх розглядати.

Так раптово він зрозумів, що одна зірка занадто яскрава і що на кожному знімку вона змінює своє місце розташування.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Як зазначають на уфологічному сайті, якщо переглянути всі фото один за одним, то вийде, що цей об'єкт злітає з гори, залишаючи за собою тонкий "хвіст", а потім перетворюється в овальну кулю.

Уточнимо, що гора Шаста знаходиться в штаті Каліфорнія і є стратовулканом. Серед уфологів і езотериків Шаста є містичним місцем, оповитим безліччю легенд.

Особливо часто над Шастою бачать НЛО, і уфологи вважають, що десь всередині гори ховається інопланетна база. Можливо, американцеві вдалося зняти саме прибульців, які залишали ненадовго свою базу.

Наприклад, місцеві індіанці ще сотні років тому вірили, що Шаста зосередження мудрості і великої сили, а якщо піднятися на гору, то можна очистити душу і вилікуватися від будь-якої хвороби. Що якщо індіанці знали про позаземні цивилицації і співпрацювали з цими прибульцями, що живуть на горі?

Над Шастою часто видно хмари незвичайної форми, які іноді нагадують форму літаючої тарілки. Хтось вважає, що це ще один доказ того, що Шаста - місце Сили, інші ж думають, що це просто природні явища.

Кожен рік до гори приїжджають сотні уфологів, любителів паранормальних явищ, прихильників різноманітних духовних практик та інших "людей з дивацтвами". Є легенди, що всередині гори заховані скарби лемурійців або атлантів і чимало людей хотіли б знайти їх.

Нагадаємо, знайдено аномальне місце, в якому предмети "сходять з розуму". У цій таємничій пустелі абсолютно всі люди втрачають зв'язок із зовнішнім світом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", НЛО маскувався під хмару, але дрон його викрив. Цей об'єкт рухається так швидко, що більш-менш розгледіти його можна лише уповільнивши відео.

Також "Знай.uа" писав, абсолютно фантастичні події відбуваються в Індії, в районі Котвали Тхана Мадхубанпара, більше тижня не припиняється дощ з каменів.