Жителі австралійського міста Атертон, розташованого в штаті Квінсленд, побачили досить загадкове явище. Сім'я відпочивала на березі штучного сховища, озера Тинару, як раптом під час заходу помітила в небі дивний об'єкт, що нагадує якусь дугу.

Озеро Тинару

Аномалія зависла над деревами на протилежному березі озера. А позаду неї курився дим, що виходить із заводу, який знаходиться неподалік. На перший погляд можна подумати, що це був зовсім не загадковий інопланетний об'єкт, а звичайний дим. Але він виявився більш щільним і зовсім нерухомим.

Атертон

Очевидці зняли дивну подію на відео і поділилися ним у мережі. Деякі користувачі прийшли висновку, що місто Тинару відвідав справжній корабель прибульців. Повітряне судно представників позаземної цивілізації має досить дивну і незвичайну форму, її навіть можна назвати унікальною. Інші коментатори вирішили, що якщо це не інопланетяни, тоді мова йде про прорив у паралельний світ або про збій матриці, в якій ми живемо. Практично всі користувачі відзначили, що таємничий об'єкт димом ніяк не можна назвати.

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Показати ще

Останнім часом в мережі регулярно з'являються відеоролики, на яких зафіксовані незвичайні аномалії. Скептики намагаються знайти подібним подіям логічне пояснення. А от мисливці за надприродним і паранормальним намагаються розгледіти у подібних відеозаписах щось дійсно інопланетне і містичне.

НЛО

Читайте також: у гірській місцевості помітили НЛО, на Землю прибули інопланетні розвідники. Очевидці повідомили, що бачать тут таємничі літаючі об'єкти вже не вперше.

Нагадаємо, НЛО помітили в небі над Амстердамом. Очевидці зняли, як білий трикутник плавно ширяє в небі серед хмар.

"Знай.uа" писав, у крихітному містечку побачили НЛО. Уфологи вважають, що прибульці активізувалися через досягнення людства з дослідження космосу.