Телекінез, телепатія й передбачення, які неодноразово були зафіксовані вченими, можуть бути наслідком змішування крові людей і прибульців. Саме таких висновків дійшли експерти після вивчення наявних даних.

гібрид людини і прибульця

У сучасному світі популярні різні телешоу про екстрасенсів. Людей завжди цікавило все містичне, надприродне й незвідане. Звичайно ж, навіть якщо на екрані все виглядає дуже правдоподібно, в житті все зовсім інкше. Завдяки просунутим технологіям будь-яку вигадану історію можна красиво подати, і вона буде здаватися правдою.

Але як бути з відомими особистостями? Наприклад, графом Каліостро, який володів надприродними здібностями, або провидцем Мессінгом, якого всерйоз побоювався Лаврентій Берія.

Алессандро Каліостро

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Фахівці вивчили біографії цих особистостей і зіставили їх з історіями сучасників. Завдяки цьому вони прийшли до цікавих висновків: екстрасенси і телепати можуть бути результатом експерименту, який інопланетяни проводили на Землі.

Світові відомо безліч так званих контактів третього ступеня – йдеться про викрадення людей прибульцями. Очевидці діляться неймовірними історіями. Вони детально описують всі експерименти, які над ними проводили.

Викрадення прибульцями

З точки зору офіційної науки суперздатності пояснити досить складно. Але якщо припустити, що мутації, які були викликані генами інопланетян, можуть пробуджувати в людях особливі здібності, все стає на свої місця.

Люди-гібриди, які виникли внаслідок схрещення з прибульцями, цілком можуть читати думки, бачити майбутнє, рухати предмети на відстані тощо. Все це пояснює телепатію, телекінез, телепортацію, пірокінез і так далі. Особливо обдаровані люди – просто ті, кому пощастило стати жертвами експериментів, які наділили їх надможливостями.

Телепатія

Читайте також: переможець "Битви екстрасенсів" навчить контактувати з іншими світами.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" екстрасенси викликали Вангу з того світу, дух провидиці застеріг Україну.

Нагадаємо, спроби зв'язатися з інопланетянами закінчилися землетрусом, прибульці розлючені, це тільки початок.