Мешканці району гірській місцевості норвезької провінції Тренделаг побачили непізнаний літаючий об'єкт. Вони повідомили, що бачать тут НЛО не вперше. У 2009 році в небі над Норвегією очевидці спостерігали таємничу спіралевидну аномалію, яка складається з білого обертається хмари. На цей раз все було зовсім інакше, і люди всерйоз злякалися.

Норвезька спіраль

Мешканці повідомили, що інопланетяни немов просвічували територію і вели розвідку. У конспірологів немає сумнівів, що це справжні кораблі Нібіру. Ця загадкова планета все ніяк не може залишити Землю у спокої. Експерти вважають, що гуманоїди готують вторгнення, щоб надалі знищити все людство на планеті.

НЛО над Тренделагом

Прихильники теорії змови прокоментували подію:

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

"На цей раз НЛО довіри не викликали. Кораблі з гуманоїдами з Нібіру ретельно світили територію і вели справжню розвідку".

Очевидці зазначили, що після цього підозрілі апарати так званої Зірки смерті безслідно зникли, немов розчинившись в повітрі.

Експерти вважають, що загадкові білі об'єкти не просто так обрали провінцію Тренделаг. Це місто практично є центром Норвегії. Він має вихід і до лісових ділянок, і до води, і до гірської місцевості, що дуже зручно для прибульців.

Спіралеподібна аномалія в Норвегії

Уфологи повідомили:

"Саме в цій зоні ануннаки ведуть військову розвідку. Цілком можливо, що саме Норвегія стане першою країною, яку захоплять прибульці з Нібіру".

Експерти повідомили, що білі НЛО досить часто потрапляють на камеру дронов. Цього разу їх зафіксували жителі місцевості на свої гаджети. Не виключено, що тут вже існує позаземна база гуманоїдів або створюється саме зараз.

НЛО

Нагадаємо, НЛО помітили в небі над Амстердамом. Очевидці зняли, як білий трикутник плавно ширяє в небі серед хмар.

Портал "Знай.uа" розповідав: НЛО маскувався під хмару, але дрон його викрив.

Також "Знай.uа" писав, в крихітному містечку побачили НЛО. Уфологи вважають, що прибульці активізувалися через досягнення людства по дослідженню космосу.