Відомий уфолог Скотт Уорінг виявив на офіційному сайті американського національного космічного агентства, на знімку марсіанського південного полюса, щось незвичайне. Відомо, що знімки були отримані ще 13 квітня 2004 року безпілотної дослідною станцією "Марс Глобал Сервейор".

Так, за словами вченого, на одній з ділянок Марса зонд зафіксував незрозумілу густе скупчення якихось об'єктів, дуже схожих за формою на літери. Експерти НАСА напевно скажуть, що всьому виною який-небудь вуглекислий газ, замерзлий на південному полюсі Марса і придбав таку дивну структуру.

Але Скотт не довіряє офіційним заявам вчених. Згідно думку дослідника паранормального, лід з діоксиду вуглецю не може мати такий рівний і симетричний вид. Уорінг припускає, ніби мова йде про футуристичних структурах, колись зведених на далекому небесному тілі представниками передової позаземної цивілізації.

Але тоді виникають питання: навіщо співробітники НАСА взагалі викладають у Всесвітню павутину всі ці інтригуючі знімки? Щоб кожен допитливий дослідник, як Уорінг, міг виявити щось неймовірне і звинуватив американське космічне агентство в приховуванні істини?

Популярні новини зараз

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

На думку багатьох альтернативних дослідників, таким чином вчені присипляють нашу пильність, відволікаючи нас від реалій нашої космічної дійсності, яка куди більш складна, ніж її представляють звичайні люди.

Так, наприклад, існує теорія, що вчені NASA знають про Марсі, Місяць, про нашій Сонячній системі і взагалі Всесвіту такі речі, які нам і не снилися. Але розповісти всю правду широкій громадськості вони не можуть, оскільки в іншому випадку потрібно переглядати всю нашу академічну науку.

Нагадаємо, спутник на поверхні Місяця помітив щось дивне. Як зазначає дослідник, структура білого кольору була виявлена на знімках, наданих NASA.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Марсі відбувся перший в історії землетрус. Катаклізми, які відбуваються на інших планетах, можуть мати руйнівні наслідки для Землі

Також "Знай.uа" писав, прибульці випередили Ілона Маска і колонізували Марс.