За словами відомих уфологів, людство не звертає уваги на глобальну катастрофу - Земля може загинути через загадкову планету Нібіру. Так звана планета-Х спровокувала утворення нейронних потоків з надр нашої планети.

Про це пишуть американські наукові видання.

За даними фахівців, кінець світу вже почався, і його наслідки зараз спостерігають науковці, хоча не квапляться говорити про те, що відбувається. Експерти зазначили, що нещодавно в Антарктиді вчені спостерігали дивну активність, і вона є передвісником наближення до нашої планеті загадкової планети X.

Нібіру мчить до Землі

За словами уфологів, потім було зафіксовано потік нейтронних променів, нібито спрямованих з Нібіру, і точно такий же потік променів вчені нібито спостерігали з надр нашої планети. Вважається, що такі промені є нейтральною основоположною частинкою, яка має нульову масу. І практично завжди вчені могли спостерігати потік таких променів, спрямованих з космосу до Землі.

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Земля

Варто нагадати, що очевидець з Майамі опублікував відеозапис, на якому продемонстровано хаотичні рухи чотирьох яскравих кулястих об'єктів. При різкому прискоренні вони ставали схожими на комети. Але вони постійно змінювали напрямок руху. Це нагадує "танець" авангарду з Нібіру, як зазначили експерти.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що експерти дають невтішні прогнози нашій планеті. Події в Арктиці вже зараз вказують на можливі майбутні лиха. Так, на думку деяких фахівців, буквально через 100 років на Землі почнуть відбуватися страшні катаклізми, які змінять всі регіони планети.

Нагадаємо, Нібіру тут ні до чого: вчені попередили про нову загрозу з космосу.

Як повідомляв Знай.uа Нібіру запустила зворотний відлік перед Апокаліпсисом: NASA кинуло людство в жар, Судного дня не уникнути.

Знай.uа писав, у кратері Місяця виявили базу прибульців: NASA знову обдурила людство.