Європейське космічне агентство опублікувало фотографії Марса, які зробив "Орбітальний апарат для дослідження малих складових атмосфери" (Trace Gas Orbiter, TGO).

"На знімках видно сині візерунки, які фахівці назвали слідами "пилових дияволів", - йдеться в повідомленні.

На фото з синім візерунком показана частина широкої області Марса під назвою Terra Sabaea. відзначається, що зображення складено з декількох колірних фільтрів, тому кольори на ньому не відповідають реальності. Насправді червонуваті відтінки і темно-бурі. Співробітники агентства вважають, що незвичайну структуру на вершині хребта залишили пилові вихори — сотні, можливо, тисячі маленьких торнадо, які зблизилися один з одним.

TGO створений за програмою "Екзомарс" і вийшов на орбіту Червоної планети в жовтні 2016 року. Його завдання — вивчення походження малих газових складових в атмосфері Марса.До лютого 2018 року він не виходив на низьку орбіту.

Раніше ми писали, що Підлога Беглі і Стів Денун – американські вчені з прекрасною репутацією. Вони відомі як фахівці з теорій змови, загадок космосу і розшифровкою пророчих передбачень.

Експерти повідомили, що з ними зв'язався джерело, який представився співробітником космічного агентства NASA, і вручив флешку. Він розповів, що на цьому носії містяться секретний файли. В них ховається інформація щодо таємничої Планети Х. Вона є актуальною, адже NASA отримала відомості зовсім недавно. Фахівці повідомили, що на носії були виявлені знімки смертоносної Нібіру, яка наближається до Землі. Фотографії зроблені міжпланетним телескопом.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Також повідомлялося, що американське космічне агентство NASA переглянула розклад польотів надважкої ракети Space Launch System і корабля Orion. Плани змінилися, і незабаром будуть нові місії, які дозволять дізнатися про космос трохи більше інформації.

Раніше портал "Знай.иа" писав: пророцтво Ньютона про кінець світу переверне ваше життя назавжди, названа дата

Як повідомляв "Знай.иа", Бог використовує Нібіру і влаштує ще один всесвітній потоп

Нагадаємо: прибульці атакували Землю блискавками, і це тільки початок