Канадський експерт-уфолог з Торонто Віктор Віггіані десятиліттями займався проблемою контактів з прибульцями.

Не таки давно вчений опублікував деякі секретні документи Північноамериканського командування з аерокосмічної оборони (NORAD), які були актуальними кілька десятиліть тому.

За словами Віггіані , він 30 років тому займався вивченням НЛО і не міг тоді оголошувати які-небудь дані, оскільки всю його діяльність засекретили.

Тільки зараз, після виходу на пенсію, Віктор зміг розкрити деякі особливості своєї роботи. У загальній складності було опубліковано 11 файлів, в яких є дані спостережень військових пілотів за літаючими тарілками.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Він розповів, що знайомий з 75 випадками, коли американські військові впритул наблизилися до кораблів інопланетян.

Як зазначає уфолог, з кожним роком в небі виникає все більше НЛО і незабаром уряд не зможе заперечувати їх існування.

Чоловік упевнений, що поки що гуманоїди не проявляють агресії, однак вона може відбутися в будь-який момент. Людям не треба провокувати інопланетних створінь.

За одним документом, у 2001 році два літака CF-18 піднялися в повітря. Тоді на висоті 35 тисяч футів військові побачили три літаючі тарілки. Друге джерело свідчить, що 14 листопада 2008 року був виявлений металевий елемент, що є, швидше за все, деталлю НЛО.

Влада розвинутих країн останнім часом не так агресивно приховує інформацію про гуманоїдів. Деякі експерти навіть проводять конференції, на які запрошують "мисливців" на НЛО. Мабуть, всім набридло мовчати.

Віктор Віггіані в даний час є новинним директором міжнародної новинної служби ZlandCommunications. Будучи радіожурналістом в Торонто, Канада, Віктор випускає аудіоматеріали, розмовляє з експертами про феномен НЛО і виступає з доповідями на конференціях і приватних бесідах.

Нагадаємо, уфолог-аматор із США випадково зняв на відео трикутний об'єкт, який знаходився біля військової бази Райт-Паттерсон в Огайо. Як заявив автор ролика, незвичайний літальний апарат зробив три кола над районом, після чого покинув його.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дослідники провели аналіз місячних зразків, доставлених на Землю в ході місії "Аполлон-14". В експериментальних зразках знайдені частинки мінералів, які, на думку вчених, не могли утворитися на Місяці.

Також "Знай.uа" писав, уфолог-любитель проводив дослідження, як раптом сталося щось незвичайне. Біля туманності Оріона він виявив три невідомих літаючих об'єкти. За допомогою потужного телескопа йому вдалося помітити незрозумілий рух.