Резонансне відкриття, якого люди чекали все життя, зробили науковці. Професор Університету Північної Кароліни Роберт Ланц розповів, що після смерті люди потрапляють в якийсь паралельний простір і отримують шанс воскреснути, повідомляє lisovasotnya. Однак сфера потойбіччя і досі залишається досить загадковою і малодослідженою.

Учений порівняв життя людини з рослиною, що в'яне, щоб у недалекому майбутньому розквітнути. Свою теорію Ланц довів за допомогою теорії біоцентризму.

Нещодавно співробітники Каліфорнійського університету США повідомили, що паралельні світи гарантовано існують. І вони є досить дотичними до реального світу.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

У деяких з них Землю населяють динозаври, а подекуди Англія не колонізувала Америку. Варто зазначити, що подібні висновки дозволило вченим зробити вивчення мікрочастинки, здатної існувати в двох станах одночасно, а значить, і перебувати в двох місцях одночасно.

Нагадаємо, депресію можна вилікувати за допомогою двох бактерій. Завдяки новому дослідженню фахівці виявили, що низька кількість двох видів бактерій може бути пов'язана з депресією.

Як повідомляв портал Знай.uа, учені зробили важливе відкриття: протистоянню жінок і чоловіків настав кінець. Знахідка вчених поставить крапку в одвічному протистоянні.

Уже давно було доведено, що мозок чоловіка й жінки має важливі структурні відмінності. Нещодавно вчені заявили про те, що жіночий мозок можна назвати більш "молодим", на відміну від чоловічого.

Учені звернули увагу на те, що жінки у похилому віці частіше зберігають ясний розум, ніж чоловіки. Про це заявили вчені з Вашингтонського університету.

Також портал Знай.uа писав, що для тих, хто не любить уколи, вчені запропонували новий метод захисту від грипу.