Досить цікавий клаптик папірусу в звичайній каїрській антикварній лавці знайшов Альберто Туллі. Так, на цій бумаженції знаходиться інформація про візит інопланетян, який вони здійснили ще 3500 років тому.

Група вчених вже переклала це послання, в ньому говориться: "у 22 році в небі виник загадковий вогненний диск, через пару днів кількість дисків зросла в рази. Кожен об'єкт сяяв, як сонце. Диски вели себе так, ніби були господарями планети". Про це пишуть європейські наукові видання.

Експерти не поспішають говорити про інопланетян. Можливо, вже в ті часи існували письменники-фантасти. Однак заради справедливості варто зазначити, що про приліт якихось створінь оповідає не один десяток джерел.

Поки що вчені не в змозі пояснити висічені в давнину на камені зображення ракет, літаючих тарілок і т. д. Всі апарати здаються технічно складними, їх не могли придумати стародавні люди. Після таких міркувань і виникають думки, що на землю прибували інопланетяни, які й показали різні пристрої.

Популярні новини зараз

Кияни відповіли, кого хочуть бачити новим мером міста: результати опитування

На ці картки пенсія не прийде: у ПФУ розповіли, як не залишитись без виплат

Вони точно залишаться без броні: хтось із українців гарантовано потрапляє під мобілізацію з 18 травня

Готуйте 400 гривень: власників лічильників води очікують додаткові витрати

Показати ще

Варто нагадати, що знаменитому уфологу Скотту Уоррінгу в руки потрапили дивні знімки, зроблені іспанськими поліцейськими. Правоохоронці навіщо-то сфотографували свій автомобіль, однак крім автомобіля, на кадрах проявилося дещо несподіване.

У небі над машиною зафіксували дивний об'єкт. Уфологи негайно визнали даний об'єкт інопланетним космічним кораблем, в черговий раз переконавшись, що нашу планету відвідували гості з космосу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що чоловік з Китаю Хв Ян зняв з борту літака незвичайний об'єкт. Зняти дивне явище чоловікові вдалося ще 12 вересня 2018 року, проте зважитися на публікацію в інтернеті він зміг лише зараз.

Хв Ян летів разом з дружиною з Аргентини в Нідерланди. В певний момент в ілюмінаторі він помітив дивну "хмару", яка була схожа на рівний диск з темною облямівкою.

Нагадаємо, таємниці Великого Сфінкса у Гізі, над якими археологи ламають голови не одне століття.

Як повідомляв Знай.uа космонавти МКС зустріли розвідників з Нібіру, був тісний контакт: безглуздо приховувати.

Знай.uа писав, жителі Малайзії стали свідками дивних звуків з неба: НЛО або ангели.