Учені з Університету Лейдена помітили поблизу кордонів Чумацького шляху об'єкти з іншої галактики. Ці космічні тіла зміщуються, і незабаром можуть опинитися в межах Сонячної системи.

Мова йде про 20 зірок, розташованих на відносно невеликій відстані до кордонів Чумацького шляху. Цілком можливо, що гравітація Сонця може занести їх в нашу галактику. Однак, ми цього не дочекаємося, оскільки це може відбутися лише через 80 тисяч років, і це за умови, що траєкторія цих тіл буде колишньою.

Фахівці не виключають, що зірки утворилися у Великій Магеллановій Хмарі. Не виключено, що в майбутньому об'єкти можуть повністю змінити напрямок, так як передбачити їх траєкторію з-за постійної зміни космічних вітрів неможливо. Бути може, всі вони спрямовуються на Землю з-за гравітації Сонця? Дізнаємося про це набагато пізніше, але вчені будуть невпинно стежити за рухами цих чудес космосу.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Apple тепер потрапила в глухий кут. І хоча фінансовий звіт показав, що виручка зросла на 20 відсотків, інвестори стурбовані тим, що ж буде далі. Кількість проданих смартфонів з кожним разом зменшується, і компанії просто нічого запропонувати користувачам. І хоча кількість проданих смартфонів зменшується, їх вартість помітно підвищується.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Royal представила перший у світі гнучкий смартфон. Однак, в ньому є купа мінусів. Приміром, він голосно тріщить, коли його згинають. Розробник повідомив, що всьому виною клей, і його незабаром приберуть, так як це всього лише прототип, і до появи на прилавках все зміниться.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung дозволить носити в своїй кишені справжній ПК. Повідомляється, що практично всі сучасні смартфони Samsung можуть встановити комп'ютерну ОС Linux, і з допомогою підключення моніторів і клавіатур можуть перетворитися на повноцінний ПК. Необхідна оптимальна потужність в 4 Гб.