Таємниці Бермудського трикутника продовжують вабити дослідників із усього світу і змушують людей знову і знову кидатись у кіламетрові товщі води задля нових сенсаційних знахідок.

Днями ЗМІ повідомили нову сенсацію - корабель, який зник 90 років тому, виплив з Бермудського трикутника.
Кубинські експерти з'ясували, що іржаве судно, яке в травні в Карибському морі виявила берегова охорона, є безвісти зниклим в 1926 році американським торговельним кораблем.

Експерти зробили відповідні висновки після того, як вивчили знайдений на судні бортовий щоденник.

Популярні новини зараз

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Нагадаємо, дослідник із США Даррел Міклос використовував карти знаменитого американського астронавта Гордона Купера, які допомогли йому виявити щось затонуле в Бермудському трикутнику.

За словами «мисливця за кораблекрахами», знахідка за зовнішнім виглядом нагадує загадковий корабель прибульців з бічними виступами величиною приблизно 500 метрів. Міклос займався дослідженням дна біля Багамських островів, наткнувшись на масивний об'єкт, нижча частина якого розташовувалася на 100-метровій глибині.

Фахівець зауважив дивні утворення під потенційним міжзоряним судном, а на самому об'єкті перебували корали, чия товщина говорить про те, що «корабель прибульців» міг пролежати там тисячі років. Зауважимо, дослідженням Бермудського трикутника в даний момент займаються багато тисяч спеціалістів, а деякі з них досягли помітних успіхів.

прибульці

Так, вчені з нью-йоркського Міського технологічного коледжу розгадали загадку світіння морських черв'яків, що мешкають в межах "пекельного трикутника". Як з'ясувалося, в світінні істот "винна" генетична структура живих створінь, а не "таємничі сили", що панують в регіоні.


Як писав раніше Знай.ua, мисливець за скарбами Даррел Міклош шукає затонулі кораблі в Карибському морі.

Карти, які він використовує, були складені колишнім астронавтом NASA Гордоном Купером, відомим своїм інтересом до проблеми НЛО.


Також Знай.ua писав про те, що експерт і шукач підводних скарбів Даррел Міклос заявив, що знайшов у Бермудському трикутнику невідоме судно.