Вчені з'ясували, який характер допомагає досягти висот.
Певний набір особистих якостей здатний вивести моральний і фінансовий стан людини на новий рівень.
Вчені з Мельбурнського університету провели масштабне дослідження і з'ясували, які риси характеру найбільше впливають на добробут і щастя людей. З'ясувалося, що екстраверти краще пристосовуються до навколишнього світу. Відкриті до всього нового люди здатні досягти щастя не тільки в особистому житті, але і поліпшити своє матеріальне становище завдяки наполегливості в роботі.

Фахівці провели ряд досліджень, що відстежують усі аспекти життя сучасної людини. Вдалося з'ясувати, що активність в соціальних мережах дарує відчуття щастя навіть людям з більш закритим характером. Проте вчені попереджають, що екстраверсія або інтроверсія може бути одним з численних чинників, що впливає на життя людини. Висновки з лабораторного дослідження, засновані на недовгих взаємодіях між незнайомими людьми, не обов'язково будуть застосовуватися в реальному світі. Вчені наполягають, що гармонія з собою найкраще допомагає досягти великих висот.

Раніше повідомлялося, що Американські дослідники встановили, що людська витривалість обумовлена мутацією, яка виникла приблизно 2-3 мільйони років тому. Завдяки змінам в генетичному коді, люди змогли переміщатися на довгі дистанції.
Вчені вважають, що мутація вдосконалила роботу скелетних м'язів і дозволила більш ефективно використовувати кисень. Таким чином, наші предки стали більш витривалими і менше втомлювалися. В результаті появи гена витривалості у людей перестала вироблятися гликолилнейраминовая кислота. Ця речовина входить до складу клітинної мембрани і бере участь в міжклітинних взаємодіях.

Нагадаємо, раніше вчені з'ясували, що невелика кількість пива покращує стан здоров'я.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", що улюблений предмет мільйонів провокує дев'ять видів раку.

Також "Знай.uа" писав, що вчені порадили відмовитися від шашлику, і ось чому.