Мікрофінансова організація ШвидкоГроші отримала нагороду на всеукраїнській премії FinAwards, яка щороку визначає найкращі фінансові продукти, рекламні проекти, IT-технології та клієнтські сервіси . За підсумками незалежної експертизи, відкритого голосування на сайті організатора Finance.ua та журі премії FinAwards-2024, компанія ШвидкоГроші здобула титул «Краща МФО офлайн».

Переваги оформлення кредиту офлайн у МФО ШвидкоГроші

Компанія ШвидкоГроші надає можливість взяти кредит на картку або оформити термінову позику готівкою у відділенні в день звернення. Позичальнику потрібно мати при собі лише паспорт громадянина України або id-картку та ідентифікаційний код.

Відділення ШвидкоГроші працюють по всій Україні. Станом на квітень 2024 року компанія відкрила десятки відділень у 37 містах. Оформити кредит офлайн можна у Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Одесі, Чернігові, Сумах та багатьох інших містах.

Для відкриття кредиту потрібно звернутися до будь-якого відділення ШвидкоГроші, надати документи та заповнити заявку. Рішення про видачу позики приймається якнайшвидше: вся процедура займає близько 20 хвилин. За позитивного рішення кредит видається готівкою відразу ж у касі відділення або моментально зараховується на вказану банківську картку.

Переваги оформлення кредиту офлайн у відділенні ШвидкоГроші:

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще
  • велика кількість відділень по всій Україні;
  • швидке оформлення кредиту — близько 20 хвилин;
  • можливість взяти кредит готівкою або на картку;
  • мінімальні вимоги до позичальників — вік 18-70 років, громадянство України, наявність доходу;
  • оформлення позики за двома документами — тільки паспорт та ІПН;
  • зручний графік роботи — без перерви на обід.

МФО ШвидкоГроші також надає можливість швидко оформити заявку на кредит на сайті або в мобільному додатку та після схвалення позики забрати готівку у відділенні.

Про FinAwards 2024

FinAwards — щорічний конкурс, який пройшов уже всьоме. Престижна премія привертає увагу всіх, хто працює у фінансовій галузі. Саме тут відзначають найкращих професіоналів фінансового сектора та нагороджують найкращі фінансові продукти. У конкурсі беруть участь банки, мікрофінансові організації, страхові компанії, інвестиційні та сервісні проекти та інші представники FinTech-Бізнесу.

Претендентів на участь у номінаціях FinAwards 2024 відбирали протягом 3 місяців. Відкрите голосування відбувалось на сайті конкурсу. Також учасників оцінювало експертне журі у складі заступника Міністра соцполітики України з питань цифрового розвитку, трансформацій та цифровізації, члена Правління Приватбанку, головного редактора Finance.ua та інших відомих осіб.