Існує безліч факторів, які можуть спричинити пошкодження шевелюри — від сушки феном до відпочинку під сонцем. Якщо пасма вже пошкоджені, можна їх обрізати або вибрати найкращий шампунь для волосся з кондиціонером на сайті makeup.com.ua. Роль очищення складно переоцінити, адже з нього починається шлях до красивої модної зачіски. Ми зібрали рекомендації трихологів, щоб допомогти купити продукт не тільки з базовими функціями. Якісний засіб подарує блиск, полегшить укладку і допоможе зекономити на іншій косметиці.

Два кроки до красивої шевелюри:

  • Відмовтесь від сульфатів. Лаурилсульфат натрію SLS та лауретсульфат натрію SLES — жорсткі поверхнево-активні речовини, які не можуть містити хороші шампуні для волосся. Вони надмірно очищують і з часом призводять до сухості, ламкості, тьмяного кольору, втрати блиску.
  • Піклуйтесь про шкіру голови. Приховані під пасмами шкірні покриви не отримують належної уваги, ніж обличчя. Про цю частину тіла слід думати як про сад: щоб виростити овочі та фрукти, потрібно доглядати за грунтом, на якому вони ростуть. З медичної точки зору волосистій частині голови потрібні лише дві речі — очищення та захист від сонця.

Компоненти для росту волосся в найкращих шампунях

Виділяють кілька інгредієнтів, здатних покращити здоров’я шкіри та активувати волосяні фолікули:

  • ментол — охолоджує, регулює активність сальних залоз;
  • піроктон оламін — антимікробний засіб, що усуває лущення та свербіж;
  • кофеїн — покращує кровообіг;
  • амінокислоти та білки — зміцнюють пасма.

Будь-який найкращий шампунь на думку трихологів не дасть сплеску зростання, а зіграє допоміжну роль — забезпечить необхідні для цього умови, допоможе розкрити потенціал. Для отримання бажаного результату необхідний цілісний підхід та якісна косметика. Серед новинок є товари з доступними цінами та відмінними складами.

Кращі шампуні для волосся з будь-якими проблемами: сухого, кучерявого, посіченого

  • Olaplex No. 4 Bond для глибокого очищення обожнюють перукарі та колористи. У ньому є запатентована молекула для відновлення зв’язків, порушених внаслідок знебарвлення, хімічної обробки. Продукт очолює топ шампунів і коштує кожної копійки, оскільки робить волоски сильнішими, допомагає їм зберігати більше вологи — це другий шанс для пасм, постраждалих після агресивного фарбування.
  • Esthetic House CP-1 Bright Complex Intense Nourishing Shampoo з протеїнами та колагеном створений для застосування в салоні, вдома. Склад адаптований для всіх видів волосся і підходить як для профілактики пошкоджень, так і для лікування. Ефективність кращого шампуню для волосся забезпечують живильні олії, гідролізований кератин та протеїни шовку. Вони прискорюють регенерацію, розгладжують лусочки, усувають пухнастість (фріз), надають додатковий об’єм і блиск, що зачаровує.
  • Aveda Botanical Repair Strengthening Shampoo має особливий рослинний склад, натуральний на 94%. Хіміки-технологи недаремно витратили на його розробку шість років. Компоненти зміцнюють та відновлюють волоски зсередини, імітують зовнішній шар для захисту, розгладжують кутикулу, розплутують та запобігають ламкості.
  • Philip Kingsley Flaky Itchy Shampoo був створений трихологами для оскароносного актора Лоуренса Олів’є. Один з кращих шампунів для волосся бореться з лупою і його можна використовувати для щоденного миття проблемної шкіри голови, пофарбованих пасм.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще