Масштабні зовнішні та внутрішні оновлення дозволили йому стати ще потужнішим, розширили функціонал, забезпечили більш надійний захист та комфорт управління. Пропонуємо детально ознайомитись з його ключовими оновленнями та об'єктивно їх оцінити.

Ключові оновлення новинки

Почнемо з найнесподіванішої зміни – тепер Айфон випускається у титановому корпусі. Про це інсайдери змогли дізнатися лише перед презентацією, але сюрприз для користувачів однозначно приємний. Титан – найміцніший, але дуже легкий метал у світі. Тому гаджет став ще більш захищеним, але зберіг легкість та витонченість. Плюс його рамки стали ще тоншими.

Флагманський iPhone 15-го покоління працює на базі першого в світі процесора А17 Pro від TSMC. Його потужність порівняно з минулим поколінням зросла на 20%, що в сумі з оновленнями нейродвигуна та оперативною пам'яттю у 8 Гб забезпечують космічну потужність та швидкодію.

На корпусі більше немає фірмового роз'єму Lightning, проте з'явився стандартний порт USB-C. А ще з'явилася кнопка Action - вона розміщується на місці важеля, який відповідав за перехід у беззвучний режим. Ви можете налаштувати її самостійно та встановити на кнопку будь-яку функцію для швидкого виклику. Це може бути камера, дзвінки, ліхтарик або вхід до AppStore.

Виробник добре попрацював над камерним модулем. Його оптика стала ще кращою, з'явився телескопічний об'єктив. Він відповідає за 3-кратне оптичне збільшення без втрати якості зображення. Поліпшення отримали нічний та портретний режими зйомки. Як і раніше, основні можливості зйомки ґрунтуються на програмному забезпеченні смартфона.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Показати ще

Автономний час роботи трохи зріс, що дозволить вам ще довше залишатися на зв'язку.

Що залишилося тим самим?

Хороша новина – на iPhone 15 Pro ціна не змінилась. Хоча перед презентацією активно циркулювали чутки, що його ціна зросте через вищу собівартість телескопічного об'єктива, вони не підтвердилися. Гаджет зберіг мінімалістичний стиль і ідеальне складання, в якому при всьому бажанні ви не зможете знайти жодної вади.

Де придбати новий iPhone 15 Pro?

Замовити новий Айфон 15 Про на найкращих умовах пропонує фірмовий інтернет-магазин продукції Apple My Cloud Store. Тут вас приємно здивують низькими цінами, з можливістю оплати на виплат або кредит. У каталозі представлена ​​тільки оригінальна техніка та великий вибір аксесуарів. Є доставка по всій Україні.