Вони будуть потужнішими: виробник вніс значні оновлення, і новий смартфон зможе здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Давайте розуміти, що зміниться.

Чи буде відразу 5 моделей?

Попередньо купити Айфон 15 у Києві можна буде відразу в 5 варіантах - до чотирьох моделей з чотирнадцятого покоління додасться унікальний iPhone 15 Ultrа. Його відмінними характеристиками стануть яскравіший екран, подвійний селфі-об'єктив та титанова задня панель. Розміри будуть трохи більшими, ніж у флагманській Айфон Про Макс. Дуже цікаво дізнатися більше про цей гаджет, про який вже ходять легенди, - але для цього доведеться дочекатися офіційної презентації.

Титановий корпус та перископічний об'єктив

Флагманські моделі та Ультра замість алюмінієвого отримають титановий корпус, що зробить їх максимально захищеними від ударів та падінь. Трохи зміниться дизайн «яблучного» смартфона – рамки стануть ще тоншими, а екран збільшиться у розмірах (без збільшення загальних габаритів гаджета). Параметри екрана стануть ще кращими, що забезпечить професійну роботу з графікою.

Виросте продуктивність – флагманські версії отримають абсолютно новий процесор А17 Bionic, а стандартні відповідно до А16. Потужність обох буде вищою, що дозволить справлятися із найскладнішими завданнями навіть у режимі багатозадачності. Оперативна пам'ять може зрости до 8 Гб проти 6Гб сьогодні.

Значних оновлень очікує камерний модуль. Роздільна здатність основних камер складе 48 Мп, а у флагманських моделях з'явиться унікальний перископічний об'єктив. Це інноваційна технологія, і поки що складно оцінити можливості, які вона відкриває для мобільної фотографії. Але інженери запевняють, що об'єктив-перископ стане дуже популярним. І традиційно основні можливості камерного модуля будуть ґрунтуватися на найпотужнішому програмному забезпеченні.

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Смартфони будуть обладнані портом USB-C. Однак для зарядки зручніше використовувати бездротову магнітно-зарядну систему MagSafe, з якою ви вже знайомі. Також трохи збільшиться автономність роботи за рахунок нових акумуляторів.

Де придбати iPhone 15?

Рекомендуємо звернутися до фірмової мережі магазинів Apple в Києві My Cloud Store. Тут новинки з'являються раніше, завжди представлена ​​повна лінійка і ви можете вибрати модель в ідеальній комплектації. Ціни нижчі за середні, є власний сервісний центр, до якого ви можете звернутися для обслуговування та гарантійного ремонту. Доставка охоплює всю Україну.