Прем’єра онлайн відбулась 02.01.22 року фільм є у доступі по підписці на сайті Київстар ТБ.

Також у фільма є інклюзивна версія, він адаптований для людей з проблемами зору та слуху. Компанія EVERLEGAL та міжнародний технологічний холдинг TECHIIA за підтримки Доступного Кіно зробили інклюзивну версію, скористатися нею ви можете навіть вдома за допомоги смартфону та навушників. Все що необхідно, це завантажити безкоштовні застосунки EARCATCH та SUBCATCH сінхронізувати їх з фільмом та насолоджуватися переглядом.

За перший показ фільм зібрав 15 тисяч глядачів перед екранами Київстар ТБ. І це тільки початок онлайн прем’єри.

Борис Джонсон звернувся до українських дітей після візиту в "порожній Київ": "Ви не самотні"

Артилеристи прицільним ударом розбомбили базу російських загарбників — допомогли космічні розвідники

Булітко з "Дизель шоу" і Бабкін гнівно відреагували на образливі слова лаврова про Україну: "Витратний матеріал у тебе в трусах"

Українці знайшли несподівану схожість між Іриною Федишин і Аліною Паш: "Кар'єра, якої не було"

Цей фільм було створено за підтримки Антошка, Благо, Кормотех, Simba, Lodka Group та Rocket. А прем’єра була б неможливою без Pringles, Кабаноси, Карпатської Джерельною та Fiorelli.