Прем’єра онлайн відбулась 02.01.22 року фільм є у доступі по підписці на сайті Київстар ТБ.

Також у фільма є інклюзивна версія, він адаптований для людей з проблемами зору та слуху. Компанія EVERLEGAL та міжнародний технологічний холдинг TECHIIA за підтримки Доступного Кіно зробили інклюзивну версію, скористатися нею ви можете навіть вдома за допомоги смартфону та навушників. Все що необхідно, це завантажити безкоштовні застосунки EARCATCH та SUBCATCH сінхронізувати їх з фільмом та насолоджуватися переглядом.

За перший показ фільм зібрав 15 тисяч глядачів перед екранами Київстар ТБ. І це тільки початок онлайн прем’єри.

Перша леді Олена Зеленська боїться, що кожен ракетний удар буде для неї останнім: "Вірю"

3400 гривень в одні руки: як українцям отримати допомогу на ліки, їжу та проживання

Активістка Грета Тунберг живе вже понад 100 років, світові надали доказ: "Вона намагалася повернутися, але тепер вона тут

путін поставив усе на головну битву в Україні, і це не Донбас із Кримом: кожен українець буде зобов'язаний боротися

Цей фільм було створено за підтримки Антошка, Благо, Кормотех, Simba, Lodka Group та Rocket. А прем’єра була б неможливою без Pringles, Кабаноси, Карпатської Джерельною та Fiorelli.