Творці фільму «Велика Прогулянка» справедливо заявляють: це — перша весняна комедія прийдешнього року. Тільки-но уявіть собі – весна, сонце, усі прямують на природу. На «Велику Прогулянку» вирушило й сімейство місцевих бізнесменів Наливайченків. Спокусилися на сімейний пікнік і працівники культури Драгоманови. Четверо дорослих та четверо дітей зустрінуться на одній ідеальній галявині і….влаштують справжню велику прогулянку та пригоду.

Пропонуємо розібратися хто є хто, чому доля звела їх усіх на одній галявині та звідки там узялася коза.

Хвалькуватий Толік Наливайченко, який живе за принципом “і коні ситі, і ясла повні” аж ніяк не готовий йти на поступки, його прагнення підтримує дружина Рая, запекла фанатка творчості VERKA SERDUCHKA. Чи зможуть сором’язливі Євген та Тетяна Драгоманови з гордістю прийняти виклик та відстояти галявину?

Колотнеча навколо “місця під сонцем” затягує й молодших членів родин. Та чи на довго?

Галявиною, на якій зібралися родини, зацікавився й місцевий корупціонер Хом’як, заручившись підтримкою свого водія Гени. Їхня поява стане відправною точкою на шляху до справжніх проблем. Яких? Дивіться у кіно з настанням весни.

Популярні новини зараз

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Показати ще

Також на екранах з’являться зірки футболу — гравці футбольного клубу “Шахтар”, воротар Євген Коноплянка та капітан національної збірної України Андрій Пятов. А ще у кадрі з’явиться VERKA SERDUCHKA з мамою, вони готують для глядачів справжній сюрприз, та про це трохи згодом.

Головні ролі у фільмі зіграли Олена Кравець, Юрій Ткач, Ірина Гатун та Андрій Ісаєнко.

Збирайтеся у кіно та готуйтеся до весни всією родиною вже з 24 лютого 2022 року — “Велика Прогулянка” чекає!

Фільм створюється за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Слідкуйте за новинами проєкту на офіційних сторінках в Instagram та Facebook, аби першими дізнатися нові подробиці проєкту «Велика Прогулянка».

СИНОПСИС

Сюжет комедії розгортається навколо двох абсолютно різних сімей: працівників культури Драгоманових та районних бізнесменів Наливайченків. Теплими весняними вихідними вони вирішують традиційно вибратися «на шашлики» — доля зводить їх на одній галявині, котру кожна з сімей вважає «своєю». Між ними розпалюється суперечка, яка переростає у гротескну «війну» за місце під мангал. Несподівано з’являється і третій претендент — утікач-корупціонер, що сховав свої гроші на цій же галявині та бере молодших дітей наших сімей у заручники — він вимагає повернути гроші, які зникли зі схованки. Хитрощі, підстави та протистояння, пригоди, несподівані гості та шалені гроші, різні погляди не тільки на рецепт маринаду до шашлику, а й на «як правильно жити». Ця історія про те, якими б різними ми не були і як би не сварились, та перед обличчям спільної загрози ми завжди — єдина потужна сила.

Назва: Велика Прогулянка

Перший спільний проєкт лідерів індустрій Телеканал Україна та FILM.UA Group

Гасло: Шампури догори!

Дата релізу: 24 лютого 2022

Жанр: комедія

Хронометраж: 90 хв

Виробництво: FILM.UA Production

Дистрибутор: Kinomania та FILM.UA Distribution

Режисер: Олег Зборовський

Автори сценарію: Артур Лерман, Вячеслав Островцев, Гарік Бірча

Продюсери: Ірина Костюк, Вікторія Корогод, Надія Коротушка, Наталя Стрибук

У ролях: Юрій Ткач (Толя Наливайченко), Олена Кравець (Тетяна Драгоманова), Андрій Ісаєнко (Євген Драгоманов), Ірина Гатун (Рая Наливайченко), Михайло Жонін (Степан Хом’як), Олексій Завгородній/Позитив (Гена), Ілля Паладін (Ярослав Драгоманов), Марго Крупіна-Біньковська (Ліза Драгоманова), Вероніка Лук’яненко (Мар’яна Наливайченко), Алекс Березовський (Дениска Наливайченко), Валерій Швець (Валер’янич), Владислав Писаренко (Гриша).

Камео: VERKA SERDUCHKA & мама, Андрій Пятов, Євген Коноплянка.