Це помилка. Частина популярних стилів дають змогу досягти ідеального результату з невеликими вкладеннями коштів. Контемпорарі є показовим прикладом такого рішення.

Цей стиль виник у другій половині 20 століття. Для нього характерна максимальна функціональність. Кожен елемент у приміщенні повинен мати практичне застосування. Але на відміну від функціоналізму та мінімалізму контемпорарі — затишніший і тепліший. Знайти межу, що розділяє стилі, — непросто. Але поради дизайнерів допоможуть впоратися із цим завданням.

1. Корпусні меблі

Стиль виник у період активного розвитку масового виробництва типових меблів. У ньому неприпустимі химерні прикраси, антикварні речі. Але на початку 21 століття прагнення до індивідуальності, комфорту та раціонального використання простору вийшли на перший план. Це вплинуло на риси контемпорарі.

Створити унікальний та максимально зручний інтер'єр допоможе виготовлення меблів на замовлення на ВіЯр Базар. На сайті представлені оголошення майстрів, які мають великий досвід роботи з корпусними конструкціями. Ви збережете риси стилю, але зможете зібрати комплект із різних елементів під свої потреби та уподобання.

2. М'які меблі та крісла

У контемпорарі лаконічність та функціональність поєднуються з високим рівнем комфорту. Стиль неможливо уявити без м'яких диванів, крісел, пуфів та зручних стільців. Суворість декору врівноважується оригінальними формами. Тому для цього стилю підходить виробництво меблів на замовлення. Не заощаджуйте на матеріалах. Вони мають бути якісними.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

3. Системи зберігання

Для контемпорарі характерним є використання вбудованих шаф з максимально раціональним розподілом внутрішнього простору. Важлива риса стилю — велика кількість підвісних полиць на стінах, відкритих стелажів для книг та дрібних предметів. Тут важливим є індивідуальний підхід. Досвідчені майстри виготовляють меблі на замовлення з урахуванням особливостей приміщення та побажань господарів будинку.

5 особливих рис стилю контемпорарі

4. Тепла та м'яка кольорова палітра

Для стін вибирайте нейтральні та м'які відтінки. Меблі повинні бути універсальними (коричневі, сірі, пастельно білі). Вітається використання скла, глянцевого металу, пластику та шкіри.

5. Яскраві акценти

Цю роль виконує текстиль. У контемпорарі вітаються м'які подушки та пледи яскравих відтінків. Суворість основної обстановки пом'якшують пухнасті шкіри тварин з довгим ворсом, барвисті панно та фотошпалери. Але штори на вікнах недоречні — краще використати жалюзі.

Viyar Bazar — найкращі майстри України

Портал допомагає виробникам меблів та клієнтам знайти один одного онлайн. Користувачі сервісу можуть вибрати найкращих професіоналів, вивчивши рейтинг спеціалістів. Він формується на основі кількості успішно реалізованих проєктів та відгуків клієнтів.

Необов'язково витрачати час на вивчення оголошень майстрів з усіх регіонів України. Плануєте замовити виготовлення меблів у Києві? Введіть назву міста у спеціальному полі. Система покаже інформацію, яка відповідає цьому запиту.

Після реєстрації на сайті клієнт може опублікувати оголошення про пошук майстра. Опишіть особливості проєкту, розрахуйте приблизну вартість за допомогою онлайн-калькулятора. Фахівці відгукнуться на це оголошення. Залишається лише вибрати найкращого майстра.