Adidas і Бейонсе

Яскрава кампанія досліджує спільноту IVY — простір однодумців, що надихає на розкриття творчого потенціалу та заряджає енергією для досягнення найзаповітніших цілей. Героями кампанії стали творчі діячі, активісти та спортсмени. Серед них співачка Бейонсе, модель Наталія Брайант, модель, дизайнер та активістка Ава Філіпп, актор та музикант Дікон Філіпп, баскетболісти Джеймс Харден та Джейлен Грін.

Adidas і Бейонсе

Смілива колекція поєднує ультрамодні тенденції та елегантні деталі. Структурні, чітко окреслені силуети виконані в яскравій кольоровій гамі та доповнені класичними візерунками «гусяча лапка» та клітиною гліночок.

Колекція буде доступна з 9 грудня на сайті www.adidas.ua/ivypark.

"Кухар" путіна пригожин визнав, що ППК "Вагнер" створено спеціально для війни в Україні ще 2014 року

Головне за ніч: Дантес став "батьком", дружини мобілізованих з "ДНР" скаржаться на знущання кадирівців, якими будуть зарплати у 2023-2024

Які документи необхідні для виїзду чоловіків: без цього перетнути кордон не вдасться навіть тим, кому дозволено

В Україну повертається літо: які області добряче пригріє сонечко, прогноз погоди на 27 вересня