Сучасні технології подарували б’юті-майстрам безліч інструментів для розвитку власного бренду. Розширювати клієнтську базу можна з допомогою соціальних мереж, месенджерів, тематичних форумів та додатків. Безперечно, платне просування показує більш високі результати, але і без додаткових витрат можливо суттєво збільшити аудиторію.

Профіль у соціальній мережі: візитна картка та портфоліо на одній сторінці

Будь-якому приватному майстру варто завести окремий акаунт в Instagram, де він зможе публікувати свої найцікавіші роботи. У шапці профілю можна вказати вид діяльності, години роботи, методики та технології, що використовуються. Щоб залучити нових підписників, чергуйте рекламну інформацію з корисними порадами чи лайфхаками. У сторіз показуйте повсякденні робочі процеси, діліться новинами. Потенційні клієнти мають побачити, що ви кваліфікований спеціаліст та цікава особистість.

Б’юті-майстри часто зіштовхуються з ситуацією, коли кількість підписників акаунта перестає зростати. У такому випадку у нагоді стануть такі безкоштовні інструменти:

· Реклама у блогерів вашого міста. Більшість «lifestyle»-інфлюенсерів охоче погоджуються на рекламу по бартеру. Їм потрібний контент, а вам збільшення охоплення, тому складіть список найбільш цікавих для вас блогерів й запропонуйте їм співробітництво. Заздалегідь обговоріть формат інтеграції, щоб важливі акценти вашої роботи було висвітлено.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

· Система бонусів. Акційні пропозиції чудово працюють для залучення нових клієнтів та утримання тих, що вже є. Наприклад, клієнт може отримати знижку на наступний візит за посилання на вашу роботу у сторіз.

Не забувайте підтримувати зворотній зв'язок з клієнтами. Коментуйте фотографії, залишайте лайки, реагуйте на історії. Чим частіше ваш акаунт потрапляє на очі, тим більше шансів, що за посиланням перейде новий зацікавлений користувач.

Мобільний додаток GoBeauty

Додаток GoBeauty розроблено спеціально для приватних майстрів, які хочуть розширити клієнтську базу. Встановивши безкоштовний софт на свій смартфон, beauty-спеціаліст зможе скласти розклад та опублікувати його у відкритому доступі. Клієнти, які користуються GoBeauty, побачать його і запишуться на процедури у режимі онлайн.

Функціонал GoBeauty не обмежується тільки веденням запису клієнтів. Можливості програми є значно ширшими:

· створення й наповнення інформацією клієнтської бази;

· прийом платежів;

· спілкування з клієнтами у чаті.

Майстер може розмістити активне посилання на бронювання у додатку GoBeauty у себе в соціальних мережах, щоб залучити нових клієнтів. Активні користувачі програми отримають бонусні нарахування, які можна витратити на покупки у партнерів.

GoBeauty – це новий безкоштовний інструмент, який допоможе не тільки залучити клієнтів, але й спростить ведення бізнесу. Спробуйте й переконайтеся самі!

Завантажити додаток можна за посиланнями

Версія для Android Версія для iPhone