В останні роки зимовий сезон нечасто радує нас стійким сніговим покривом і приємними помірними морозами. Але все-таки можна буде зловити кілька снігових днів, в які так приємно провести час на вулиці всією сім'єю. Дістати санки, утеплитися як слід і піти пограти з дітьми на свіжому повітрі. Особливо актуальне це питання під час карантинних обмежень — цієї зими багато сімей залишаться без звичних канікул за кордоном, зокрема — на гірськолижних курортах. Не засмучуйтеся, весело провести зимові канікули можна і не виїжджаючи за межі рідної країни.

Отже, випав сніг! Не сидіть вдома, саме час веселитися і ловити момент. Але якщо снігу немає, і вдома можна придумати оригінальні ігри. Ось цікаві розваги, які підготували для маленьких мандрівників педагоги Coral Family:

1. Сніжне малювання. Така розвага легко захопить і дітей, і дорослих. Щоб влаштувати незабутній день вам знадобляться: вода, місткість з розпилювачем, акварельні фарби або гуаш. У бризкалки залийте розчин фарб різних кольорів, вийдіть на вулицю і прикрасіть замети, кущі та дерева так, як спаде на думку. Це дуже весело і незвично.

2. Зимова фотосесія в класних костюмах. Щоб підвищити настрій, діставайте з шаф карнавальні костюми і різні аксесуари, надягайте їх поверх теплого одягу, беріть фотокамеру або телефон на Селфі-палиці, і вперед, влаштовувати зимову фотосесію! Обов'язково видрукуйте найкумедніші кадри - вони стануть нагадуванням про веселу зиму.

Зимові ігри з дітьми, фото: пресслужба Web promo / Coral

Популярні новини зараз

Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Показати ще

3. Зимовий квест. Це захоплива гра, в яку можуть зіграти з батьками і міські діти, і жителі приватних будинків. Батькам доведеться підготуватися заздалегідь - продумати маршрут і завдання, намалювати карту, заховати призи та подарунки. Квест можна присвятити улюбленому новорічному мультику або фільму. Нудно точно не буде! Серед завдань, які можна задати учасникам: зробити сніговика, ліпити сніжки на час і так далі — все те, що ми любимо робити погожим сніговим днем.

4. Лижна розминка. Якщо ваша сім'я звикла кататися щороку на лижах, не варто собі відмовляти в улюблених відчуттях, якщо погода порадувала сніжком.

5. Те, без чого не обходяться жодні новорічні свята - звичайно, головна міська ялинка, яку потрібно обов'язково відвідати всім сімейством. Ось вам незвичайна ідея: якщо частина сім'ї залишиться вдома, то можна влаштувати пряму трансляцію з ярмаркової площі — показати ялинку, купити новорічні сувеніри і потім продовжити святкування вдома.

Також вдома в тривалі вихідні можна влаштовувати тематичні дні. Наприклад, присвячені улюбленій книжці. Створіть костюми, зіграйте сценки, почитайте кілька глав всією сім'єю. А ввечері спечіть улюблені плюшки Карлсона, або улюблене блюдо свого казкового героя.

Веселих свят!