За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, 80% населення страждають різними захворюваннями стоп, з них понад 45% дорослих - плоскостопістю. Крім того, більшість людей ведуть активний спосіб життя, в зв'язку з чим стопи піддаються величезним навантаженням. Якщо вони розподіляються неправильно, ноги будуть швидко втомлюватися, а самопочуття - погіршуватися. Ортопедичні устілки допоможуть уникнути багатьох ускладнень і усунути неприємні відчуття. Супермаркет здоров'я «Ортоп» оголошує про чергове розширення асортименту ортопедичних устілок. Розглянемо їх особливості та представлені в магазині різновиди.

Особливості ортопедичних устілок

Ортопедична устілка зовні дуже схожа на звичайну. Вона виготовлена ​​з високоякісних натуральних або синтетичних матеріалів, а її конструкція дозволяє боротися із захворюваннями стоп, знижувати навантаження на хребет і суглоби, знімати набряки і покращувати ходу. У магазині «Ортоп» представлені наступні групи товарів.

  • Дитячі ортопедичні устілки. Оскільки дитяча стопа активно розвивається, важливо подбати про її здоров'я з юного віку. Устілки для дітей можна використовувати з будь-яким взуттям. Вони ефективно підтримують склепіння стопи, пом'якшують ударне навантаження, а також утримують ніжку в правильному положенні.
  • Устілки для взуття. Для повсякденного взуття підійдуть устілки з силікону. Деякі моделі оснащені додатковими подушечками для п'яти і переднього відділу стопи. Вони розподіляють вагу по всій поверхні, знижують навантаження на найбільш вразливі ділянки стопи, а також служать засобом профілактики травм і деформацій.
  • Ортопедичні напівустілки. Зовні це звичайна устілка, але без передньої частини. Ідеальний вибір для модельного взуття з вузькими носками. Надає підтримку подовжньому склепінню стопи і знімає навантаження з п'яткової зони.
  • Індивідуальні ортопедичні устілки. У магазинах медичних товарів «Ортоп» можна замовити виготовлення ортопедичних устілок за індивідуальним зліпком стопи. Вони враховують анатомічну будову стопи пацієнта, покращують кровообіг, зменшують навантаження на стопу і знижують втому.
  • Ортопедичні устілки при плоскостопості. Такі моделі оснащені супінатором поздовжнього зводу стопи і усувають неприємні симптоми, викликані плоскостопістю.
  • Спортивні устілки. Вони призначені для спортсменів і зручно фіксують стопу, відводять зайву вологу, амортизують ударне навантаження, а також розвантажують м'язи і зв'язки. Слід вибирати устілки для кожного виду спорту окремо, універсальних моделей не існує.
  • Устілки для взуття на підборах. Жінка у взутті на підборах виглядає жіночно і привабливо, але постійне ходіння на каблуках завдає шкоди здоров'ю. Спеціальні устілки мають звужений носок і оснащуються додатковою подушкою для передньої частини стопи. Вони підтримують склепіння стопи, знижують ударне навантаження і розслаблюють м'язи.

Щоб придбати ортопедичні устілки, відвідайте наш офіційний сайт та оформіть замовлення. Ми доставимо товар в будь-яку точку України.