Вирушаючи на пошуки ідеальних міжкімнатних дверей, кожен покупець хоче вибрати дійсно якісне полотно за розумною ціною. Радимо вам звернути увагу на двері міжкімнатні дерев'яні від українських фабрик. Як правило, їхня ціна в рази нижча за імпортні аналоги, але водночас якість сировини та збирання – на високому рівні.

Річ у тім, що на вітчизняних виробництвах часто встановлено висококласне німецьке та італійське обладнання, що гарантує якість продукції. При цьому в фінальну вартість не включені витрати на транспортування, так й на маркетинг вітчизняні бренди витрачають набагато менше коштів. Сьогодні розповідаємо про 5 брендів фабричних дверей, які виробляються на території України, вони дійсно заслуговують на вашу увагу.

Купити дерев'яні двері всіх цих марок можна в інтернет-магазині «Центр дверей». Майданчик зібрав усі актуальні колекції продукції: ви можете замовити двері зі складу та під замовлення з гарантією швидкої доставки протягом декількох днів.

Новий стиль

Найбільший національний виробник збірних і каркасно-щитових конструкцій для будь-якого дизайну. Компанія має велику та сучасну матеріально-технічну базу і на рівних конкурує з аналогами на європейському дверному ринку. Засновники роблять головний акцент на якості вхідної сировини, яку суворо контролюють і перевіряють.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Корфад

Молода українська компанія, яка за кілька років завоювала вдячність і любов покупців. Якщо ви шукаєте нестандартний погляд на класику і сучасне прочитання традиційних ліній – зверніть увагу на продукцію цього бренду. Компанія пропонує дерев'яні двері в різних дизайнах, 5-річну гарантію, швидке виробництво під індивідуальні розміри та контроль якості за стандартом ISO 9001.

Верто

Один із найбільших національних виробників, який пропонує величезний асортимент продукції з різними типами покриття, одно- і двостулкові моделі, а також нестандартні двері з дерева. Фабрика працює за стандартом якості ISO 9001, виробництво повністю автоматизовано. Серед асортименту можна знайти полотна в таких стилістичних напрямках:

● класика;

● фьюжн;

● мінімалізм і конструктивізм;

● скандинавський стиль;

● лофт;

● модерн та інші.

Термінус

Продукція під цією торговою маркою з'явилася на ринку понад 15 років тому. У виробництві використовується високоякісна деревина, шпон із дорогих порід дерева і безпечні довговічні лакові покриття. У колекціях представлено безліч класичних моделей з вишуканим декором.

Wakewood

В асортименті є великий вибір моделей в незвичайному виконанні – з кам'яним шпоном, приховані двері на алюмінієвих коробах, з неординарними скляними вставками. Багато лінійок виконані в сучасному стилі, який вписується в інтер'єри хай-тек і лофт. Всі виробничі лінії укомплектовані імпортним обладнанням, а в роботі використовується тільки екологічно чиста деревина.

Українська фабрична продукція вже давно на рівних конкурує з європейськими аналогами. Підібрати вдалий варіант можна в будь-якій ціновій категорії і під будь-який стиль інтер'єру. Головне – озвучити свій запит менеджеру «Центру дверей». Він запропонує відразу декілька варіантів від різних брендів, щоб ви обрали найбільш вдалу модель.