Поки українці ще насолоджуються останніми променями літнього сонця, Новий канал щосили готується дивувати і радувати всіх у новому сезоні, який почнеться вже в понеділок, 26 серпня. В останній понеділок літа українці митимуть змогу від душі посміятися быля екранів телевізорів, так як стартує показ комедії від "Дизель Студіо" - сітком "Медфак"

Веселе студентське життя проходить не в вузі, а… в гуртожитку і це всім відомий факт! Студентів медакадемії чекає спільне навчання, проживання, проїдання і пропалювання. Одна кухня, один холодильник, де є місце і для торта преподу, і свинячій голові, і корисному смузі.

Спільні кімнати, де сусідка може зняти свою сплячу одногрупницю і запостити фото в Inctagram. А друг – заявитися в еротичному БДСМ-костюмі на заняття йогою…

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Попереду у студентів – притирання і "поділ території". Як вони порозуміються, поки незрозуміло. А ось у викладачів академії загальна "тема" знайшлася з першої ж серії. Найбільш неулюблений препод факультету, Коновал, роль якого грає Олег Стальчук, і патологоанатом Шеф, він же актор Єгор Крутоголов, просто посеред пари вирішили відзначити… Новий рік. У сенсі, "новий навчальний рік, щоб його!"

Варто відзначити, що Єгор Крутогоров прихильник імпровізації на знімальному майданчику і не любить завчених шаблонних фраз:

"Краще за все сказати щось просто від душі, дивлячись людині в очі. Заготовок у мене зазвичай немає. А свій улюблений тост я "чесно вкрав" у Світлани Пермякової."

Головні ролі в "Медфаку" виконали: Світлана Орличенко, Наталія Циганенко, Гуляєва Ганна, Катерина Тишкевич, Анастасія Жарникова, Гліб Михайличенко, Віталій Слуцький, Владислав Карачий, Анастасія Остреинова, Єлизавета Потоцька і багато інших.

Зустрічайте серіал, який запам'ятається вам з першої секунди. "Медфак" вже 26 серпня з понеділка по четвер о 22:00 на Новому каналі.

Нагадаємо, раніше "Знай.uа" побував за лаштунками “Вар’яти-шоу” і поспілкувався з Віталієм Тильним про 4 сезон гумор-шоу.

Також повідомлялося, що Сергій Притула розповів про роль своєї дружини Катерини в його житті.

Крім цього, Притула зізнався, про що домовився з дружиною ще в самому початку спільного життя.