У другому півріччі 2021 року президент України Володимир Зеленський має відправитися у поїздку Азією, у ході якої він проведе зустрічі у Кореї, В'єтнамі, Таїланді та Сінгапурі.

Про це розповів у матеріалі для "Зеркала недели" заступник керівника Офісу Президента України, дипломатичний радник Президента Ігор Жовква.

Жовква озвучив низку планів президента у зовнішній політиці — Зеленський має здійснити ряд зустрічей, поїздок і офіційних візитів з метою зміцнення позицій України на міжнародній арені. Не останнє місце у цьому списку займає розвиток стосунків з країнами Азії.

"Працюємо над організацією Азійського турне президента України у другому півріччі 2021 року. Маємо чимало економічних інтересів у Кореї, В'єтнамі, Таїланді, Сінгапурі — це і будуть основні напрямки зазначеного турне", — стверджує Жовква.

Варто зазначити, що у пріоритетах України не лише Далекий Схід, але й в інші регіони Азії. Так, особливої уваги у розвитку відносин буде приділено Індія, а також країни Перської затоки: Об’єднані Арабські Емірати, Саудівська Аравія та Катар.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Нагадаємо, Зеленський окремо привітав харків'ян з Новим роком: "Легендарні, як Т-34"

Як повідомляв портал "Знай.uа", прем'єр Шмигаль порахував бюджетні гроші в кінці року: "у 2021-й ми заходимо з…"

Також, "Знай.uа" писав, голова Верховної Ради Дмитро Разумков обрушив на плечі українців правду: "рік буде непростий..."