Зі Сполучених Штатів Америки прийшли вельми цікаві новини. Так, дружина поки ще чинного президента Дональда Трампа Меланія, за інформацією деяких джерел, планує написати мемуари про життя в Білому домі.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Page Six, журналісти якого посилаються на власні джерела.

Меланія Трамп, фото Фото: Arlington National Cemetery

"Меланія збирається написати свої мемуари про Білий дім. І це її шанс заробити власні гроші", - заявило джерело журналістів.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Є інформація, що перша леді США вже консультувалася стосовно написання книги. Так, співрозмовник видання особливо підкреслив, що американський президент Дональд Трамп навіть підтримав її ініціативу.

Дональд Трамп, фото YouTube

Однак не варто забувати і про ті чутки, що Меланія Трамп планує подати на розлучення відразу після того, як її чоловік складе повноваження лідера держави.

За словами інсайдера, написання книги стало б для Меланії можливістю отримати самостійний дохід. Джерела видання зазначили, що сам Дональд Трамп підтримує бажання дружини, а події в її викладі "могли б коштувати великих грошей".

"Вона не піде так тихо, як ви могли очікувати", — додало одне з джерел.

Варто також нагадати нашим читачам, що нинішні перегони за пост президента США були надзвичайно інтенсивними. До фінішу кандидати від обох партій прийшли практично з однаковими результатами. Щоправда, Джо Байден, кандидат від демократів, отримав перевагу і перемогу.

Дональд Трамп продовжує заперечувати програш. Він вважає, що в деяких штатах потрібно провести перерахунок - нинішній президент сподівається, що саме він зумів відірватися з мінімальною перевагою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, емігрант з Києва та очевидець Голокосту: кандидат у держсекретарі США розповів про українське коріння.

Як повідомляв Знай.uа, 2020 "зламав" навіть Оксфордський словник: не зміг виділити найважливіше слово року.

Знай.uа писав, Трамп призначив винуватців свого програшу на виборах: досі не може змиритися.