Політик і громадський діяч, лідер політичної партії "Рідна країна", доктор політичних наук Микола Томенко розповів про те, як пройшли місцеві вибори в деяких містах 22 листопада 2020 року. Він розповів, хто виграв на виборах, а також про те, як Володимир Зеленський програв чинним мерам.

Про це Микола Томенко повідомляє на своєму каналі в YouTube.

"Насправді всі політичні партії програли, тому що виграли позапартійні і самовисуванці. Це говорить про те, що довіра до київських або парламентських вождів є невисокою. Перший висновок: обманюють вас у політичній рекламі вожді парламентської партії, коли розповідають про свою перемогу", - пояснив Микола Томенко.

Крім того, український політик розповів і про те, що сталося в столицях обласних центрів. За його словами, для всіх було дуже важливо зміцнитися в обласних центрах і мати територію повернення до влади. Томенко почав обговорювати участь президентської партії у виборах.

Читайте Знай в Google News!

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Для Зеленського це було перше серйозне випробування, більше того, були такі подразники, які м'яко послали президента під час карантину. Для Зеленського було принципово важливо покарати або перемогти тих міських голів, які критикували Зеленського або виступали проти його підходів", - говорить політик.

Скріншот з каналу Миколи Томенка в YouTube

Він підкреслив, що в підсумку партія Володимира Зеленського не змогла привести до влади жодного міського голову в обласних центрах країни. За його словами, остання нитка надії була обірвана в Ужгороді, де кандидатом у мери став молодий депутат, який програв чинному Голові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"У всіх інших містах за різними прогнозами і так не перемагали представники "Слуги народу"", - підкреслив Микола Томенко.

Нагадаємо, що політик Микола Томенко розповів, що він думає про карантин вихідного дня в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", громадський діяч Микола Томенко висловив свою думку щодо бюджету на наступний рік.

Також "Знай.ua" писав, що політик і громадський діяч Микола Томенко пояснив, що означає Конфлікт інтересів.