Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко, який після програшу на виборах продовжує ходити на ефіри різних політичних шоу і записує провокаційні кліпи, зробив зізнання. Виявляється, головному радикалу України дуже страшно через "нездатність" влади залатати дірки в бюджеті.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олега Ляшка в мережі Facebook.

"В ефірі ставив важливі питання щодо бюджету, соціальної допомоги, економіки та тарифів депутатам, які представляють нинішню владу. Жодної компетентної відповіді не отримав. Мені страшно за нашу країну, якою керують ці невігласи!", - написав Олег Ляшко.

Олег Ляшко, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

У студії за трибуною Олег Ляшко заявив: "Я запитував представників влади, де вони збираються брати гроші, щоб закривати дірки в бюджеті. Вони відповідали про те, що - скорочувати витрати. Ми бачимо, як скорочують витрати. Забрали соціальну допомогу у мам, які самостійно виховують дітей, зменшили на кілька мільярдів суму субсидій, зменшили фінансування програми "Доступні ліки". Зате ми бачимо з цієї історії, звідки потрібно брати гроші, не потрібно ходити ні до яких МВФ. Перекрийте ось ці фальшиві: оцінка майна, корупцію на митниці, перекрийте податкові схеми, де десятки мільярдів щомісяця вимивається через податкові та офшорні компанії. Нехай запрацює закон про трансферне ціноутворення, щоб за три копійки тут не купували сировину, потім гроші осідають в офшорах. І ось можливості, щоб повністю виконувати бюджетні та соціальні обов'язки. Але вони не здатні цього робити. Я коли дивлюся на людей, які сьогодні представляють владу — це дилетанти, мені страшно, жахіття просто".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, президент і Кабмін повинні негайно вирішити проблему боргів перед "зеленими" інвесторами - Ляшко.

Як повідомляв Знай.uа, підвищуючи тариф на передачу електроенергії, голова НКРЕКП заробляє на енергетиці, вбиваючи українську промисловість - екснардеп.

Знай.uа писав, без звільнення Тарасюка з НКРЕКП зупинити колапс в енергетиці неможливо - Ляшко.