МВС Білорусі розповіло про те, що мінчани скаржаться на протестувальників і навіть просять розстрілювати їх на вулицях Мінська. Аудіозапис з розмовою нібито жителів столиці з диспетчером, опублікували на офіційному сайті МВС.

Читайте Знай в Google News!

Реальні коментатори на різних майданчиках, у тому числі в Instagram, адже на YouTube МВС відключило коментарі, вважають таке звернення постановочним і брехливим.

У прес-службі міліції Білорусі повідомили, що за добу їм подзвонили сотні жителів столиці, які нібито "незадоволені діями учасників несанкціонованих масових заходів".

Стверджується, що" прості законослухняні люди " - робітники, пенсіонери, багатодітні батьки, водії громадського транспорту і таксі - "благають прибрати з вулиць галасливих і агресивних протестувальників, які своїми витівками не дають нормально жити".

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

На підтвердження своєї заяви вони навіть опублікували аудіозапис розмови з таким громадянином.

"ось нехай наш шановний міністр внутрішніх справ (генерал-майор міліції Юрій Караєв, - Ред.), Я не знаю там - президент (Олександр Лукашенко, - Ред.), послухає, і використовує гумові кулі проти цих протестувальників, світло-шумові гранати, нехай використовує бойові патрони... ну 7,62 Калашников, адже ніхто ж не відміняв його. Пару пострілів в голову і все-і все протверезіють!"- звучить в ролику перше ж "звернення".

На Instagram-сторінці МВС Білорусі і на інших різних пабліках користувачі Мережі піддають сумнівам правдивість подібних скарг і прохань жителів Мінська. По суті, на державному сайті прозвучали заклики до вбивств цивільного населення.

"Вообщем, до кінця слухати нічого, суцільна тупа постановка, зачитана з листочка..... МЛя... Взагалі, ні про що!!! ....Що ви хотіли цією нісенітницею показати?🤦 А те,що ви-повний неадекват", "А ви на нешта іншае, як растрэльваць беларускі народ, яшчэ здольныя?", "Вас не нудить від самих, себе? Так форму обосрать, ніж відмивати будете?",- пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Лукашенко в ейфорії" таємницею " інавгурації жорстко обізвав білорусів, на це боляче дивитися.

Як повідомляв Знай. ua, Лукашенко бажав смерті своєму синові колі і його матері.

Також Знай. ua писав, що Білоруський таксист вирвав протестувальника з кігтів" карателів " Лукашенка.