З'явилася офіційна інформація, що Президент України Володимир Зеленський призначив заступником керівника офісу Президента України Олега Татарова.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки відповідному указу, який було опубліковано на сайті глави держави.

Олег Татаров, фото: УНІАН

"Призначити Татарова Олега Юрійовича заступником керівника офісу Президента України", - йдеться в документі.

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Як зазначив Татаров у коментарі українським журналістам, до сфери його компетенції входить формування державної політики в галузі правоохоронної діяльності, експертне-аналітичне забезпечення діяльності офісу президента, забезпечення гарантій національної безпеки держави у сферах правоохоронної діяльності, протидії корупції, захисту прав людини.

Для довідки: Олег Татаров-доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України. Закінчив Національний університет внутрішніх справ, Національної академії внутрішніх справ, національний університет ім. Шевченка за спеціальністю"Облік і аудит". У 1999-2014 рр. проходив службу в органах внутрішніх справ. З 2011 року був заступником начальника Головного слідчого управління Міністерства внутрішніх справ. З 2014 займався адвокатською практикою, був керуючим партнером адвокатського об'єднання "Татаров Фаринник Головко".

Ексзаступник начальника Головного слідчого управління МВС" Олег Татаров став відомий під час Євромайдану через різкі висловлювання на адресу протестувальників.

Так, на зустрічі з послами країн Євросоюзу він запевняв, що майданівці могли стріляти самі в себе, так як міліція "зброї не застосовує". Він курирував справи проти активістів Євромайдану. Його також звинувачували в тому, що він займався координацією "тітушок".

Варто зазначити, що в соціальних мережах почалася хвиля обурення. Так, активісти, політики та прості українці стали висловлювати свою думку щодо цього і навіть з'явилася думка, що дане призначення - "це плювок в обличчя українців":

Публікація Борислава Берези, скріншот: Facebook

Публікація Гео Лероса, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Медведчук підтримує намір Києва повернути Росію в СЦКК - Eurasia Daily Monitor.

Як повідомляв Знай.uа, Лукашенко дав ексклюзивне інтерв'ю Гордону: про що проговорився "бацька" напередодні виборів.

Знай.uа писав, в анексованому Криму ліквідували Українську православну громаду: термінова Заява Зеленського.